Lesley
Lesley Life 13 sep 2019

10 kleine dingen die je seksleven gaan verbeteren

We bedoelen niet dat je seksleven een boost nódig heeft, maar het kan altijd beter, right? En daar hoef je niet per se de hele Kamasutra voor te doorploeteren, en ook niet plots elke dag seks voor te hebben. Deze kleine dingen zijn vaak al genoeg voor dat extra beetje pit.

1. Je hebt een mond – gebruik ‘m

En nee, niet dáárvoor (nu ja, ook daarvoor, maar daar komen we straks nog op terug). Zowel in als buiten de slaapkamer is en blijft communication key, en hoe wil je je lief nu bevredigen als je niet eens echt zeker weet wat ze wil? Praat met elkaar.

2. Dus ja, gebruik je mond

Jep, óók daarvoor. Vrouwen pijpen mannen veel vaker dan dat ze zelf oraal bevredigd worden, en da’s (heel, heel, heel) leuk voor jou, maar return the favor. Vrouwen hebben meer nodig dan penetratie alleen, en het maakt je seksleven er nog een gevarieerder op ook.

3. Breek los uit je routine

Misschien ben je een gewoontedier, misschien ben je te moe voor een nieuw standje of misschien is doggy style gewoon iets wat jullie allebei écht leuk vinden. Niks mis mee, maar doorbreek die routine af en toe. Mensen zijn dol op vernieuwing, en zeker in een langdurige relatie is het belangrijk om af en toe iets nieuws te proberen.

4. Doe het eens niet in de slaapkamer

In je huis staan (hopelijk) ook een douche, zetel en wasmachine. Gebruik die.

5. Doe samen wat sexy research

Kijk naar porno. Lees een erotisch boek en vertel elkaar welke passages je opwonden.

6. Het beste voorspel bouw je op

Stuur haar een sexy berichtje als ze op haar werk zit, of stuur haar een suggestieve meme door. Laat haar weten dat je aan haar denkt, en wat je met haar wilt doen als jullie elkaar vanavond terugzien. Het houdt je relatie niet alleen flirty en fun, je kunt ook rekenen op een potje écht goede seks vanavond.

7. Haal er speeltjes bij

Veel vrouwen komen alleen clitoraal klaar. Overweeg daarom bijvoorbeeld een kleine vibrator die niet in de weg zit tijdens de seks, zodat zij die nog intenser beleeft en misschien wel klaarkomt tijdens de penetratie. Er bestaan ook genoeg speeltjes voor mannen, dus opnieuw: bekijk samen eens of er iets tussenzit voor jullie allebei.

8. Probeer dirty talk

In het begin kan dirty talk awkward lijken, maar eens jullie die fase gepasseerd zijn is het vaak een echte turn-on. Weet je niet waar je moet beginnen? Beschrijf bijvoorbeeld wat je van plan bent met haar.

9. Ontdek elkaars erogene zones

Sure, sure, het betere handwerk down there is tof, maar jullie hebben vast allebei nog andere zwakke plekkenSommige vrouwen komen klaar door tepelstimulatie, anderen vinden het leuk als je in hun oor bijt. Ga op onderzoek uit en ontdek wat zij leuk vindt.

10. Masturbeer (samen of alleen)

Seks is een belangrijk onderdeel van een gezonde relatie, maar dat betekent niet dat je dan plots niet meer mag masturberen. Doe jezelf een plezier en sla af en toe de hand nog eens aan jezelf – of doe het samen met je lief. Het is niet alleen sexy, je ziet meteen ook wat ze leuk vindt – en dat kun jij de volgende keer dan weer feilloos overnemen.

Lees ook:

Fatherly

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
10 kleine dingen die je seksleven gaan verbeteren
Sluiten