5 autogadgets voor wie veel tijd onderweg doorbrengt

Hier maak je elke autofreak blij mee

Af en toe zet je je zinnen op een tof gadget en als dat ding nog nuttig is ook, is dat mooi meegenomen. Manners zet er graag een aantal voor je op een rijtje. Om cadeau te doen (aan je broertje, nadat jij het beu bent) of om voor jezelf te kopen. Deze week: vijf gadgets voor de autrofreak in je leven.

Jerrycan Gin Bar

Nu niet meteen achter het stuur beginnen drinken (maar echt niet), maar dit is wel een tof accessoire voor iemand die niet alleen gek is op gin, maar ook op zijn auto. De whiskyliefhebber vindt de jerrycan ook in whisky-uitvoering, en daar zitten zelfs vier flesjes in.

autogadgetsautogadgets

Telefoonhouder

Grote kans dat je dit gadget al hebt, maar voor de enkeling bij wie dat nog niet het geval is: in huis halen die handel. Je schuift ‘m tussen de gleufjes van je auto, stelt je navigatiesysteem op punt voor je vertrekt en komt voortaan overal op tijd toe zonder verkeerd te rijden.

autogadgets

Bluetooth-carkit

Rijd jij rond met een, euh, iets minder moderne bolide? Dan is je auto misschien niet zo bekend met het begrip bluetooth. Met dit handig tussenstuk bel je niet alleen handsfree, maar speel je ook via bluetooth muziek af. Nu alleen nog een Spotify-abonnement voor je gek wordt van de ‘Je bent moe, iedereen is moe’-reclame.

autogadgets

Voor de echte frigoboxtoerist

Dankzij de 12 volt-aansluiting gebruik je deze koelkast ook onderweg. Er passen zes blikjes van 33 cl in, precies genoeg om je dorst te lessen. Ideaal voor een daguitstap naar zee of de lange, lange rit naar het kerstdiner van je schoonouders.

autogadgets

Drop stop

Vallen je gsm en je sleutels ook vaak tussen dat stoffig gat naast je zetel? Investeer dan in een drop stop: het concept is overgewaaid uit Amerika en bekend van televisie. Er zit een gat in voor je riemklikker en hij zorgt ervoor dat je nooit meer op zoek moet naar sleutels, je gsm of kleingeld.

autogadgets

Of je koopt natuurlijk een auto uit LEGO, ben je vast ook uren zoet mee.

04-12-2018 - Lesley