5 gadgets die elke muziekliefhebber op zijn wishlist heeft staan

Hier maak je elke audiofiel blij mee

Af en toe zet je je zinnen op een tof gadget en als dat ding nog nuttig is ook, is dat mooi meegenomen. Manners zet er graag een aantal voor je op een rijtje. Om cadeau te doen (aan je broertje, nadat jij het beu bent) of om voor jezelf te kopen. Deze week: vijf gadgets voor de muziekliefhebber in je midden.

1. Een home sound system

Als je het cadeau geeft, wil je misschien wel even polsen of de ontvanger in kwestie nog geen home sound system heeft, want het is een vrij dure aankoop, maar als dat niet het geval is, is ‘ie er sowieso blij mee. Sonos is een goed merk om cadeau te geven omdat zowel de muziekfreak als de casual luisteraar ermee kan werken.

gadgets voor muziekliefhebbers

2. Een goede koptelefoon

De kans is groot dat je als muziekliefhebber zeer kritisch bent op het materiaal waarmee je muziek beluistert en als je tevreden bent van een bepaald merk, zul je dat vaak trouw blijven. Is je koptelefoon aan vervanging toe? Ga dan op zoek naar een gelijkaardig exemplaar om teleurstellingen te voorkomen.

beste draadloze koptelefoons gadgets voor muziekliefhebbers

3. Een draagbare speaker

Zelfs échte muziekkenners onderschatten het belang van een goede draagbare speaker vaak. Iedereen heeft er eentje, maar vaak is dat een goedkoop ding om een paar uur mee in het park door te brengen. Ook hier geldt: iedereen kan een betere speaker gebruiken, dus maak de investering.

bluetoothspeakers outdoor gadgets voor muziekliefhebbers

4. Een platenspeler

Ja, het is hipster, en ja, je vrienden zullen er vast om lachen. Maar zo’n oldskool platenspeler staat ook héél stijlvol in je interieur én je vindt tegenwoordig meer platen dan cd’s. En in tegenstelling tot wat je misschien zou denken, hoeft die helemaal niet zo duur te zijn. Heb je nog geld over voor een paar platen erbij.

gadgets voor muziekliefhebbers

5. Een muziekmeubel

Want je moet al die platen, cd’s en speakers ergens opbergen, toch? Dit ontwerp past perfect in iedere interieur en biedt ook nog eens ruimte aan een versterker die je netjes achter het schuifluik plaatst. Ideaal om je muzieksmaak te etaleren voor je gasten of om aan je vader te tonen dat zijn platencollectie een eervolle plek krijgt.

muziekmeubel voor designliefhebbers gadgets voor muziekliefhebbers

Nog meer muzikale cadeautips nodig?

27-11-2018 - Lesley