Stuff 6 nov 2018 Jutta

5 goedkope maar goede beamers voor cinefielen die liever in hun eigen zetel hangen

Af en toe zet je je zinnen op een tof gadget en als dat ding nog nuttig is ook, is dat mooi meegenomen. Manners zet er graag een aantal voor je op een rijtje. Om cadeau te doen (aan je broertje, nadat jij het beu bent) of om voor jezelf te kopen. Deze week: vijf beamers om thuis dat bioscoopgevoel te creëren, zonder dat je daar je broek aan scheurt. 

LG PH150G

De LG PH150G is een compacte beamer met een ingebouwde accu. Wil je date niet bij jou komen Netflix & Chillen, dan gaan jij en je beamer toch gewoon naar haar huis? Met dit ding krijg je een maximale beelddiagonaal van 100 inch en kun je genieten van HD-beelden. Via je smartphone kun je overigens draadloos beelden streamen. De beamer heeft met 130 wel een relatief laag aantal lumen, wat betekent dat je kamer goed donker moet zijn.

beste goedkope beamers die nog goed zijn ook

Prijs: 259 euro

Rif6 Cube

Zoals de naam al doet vermoeden is de Rif6 Cube kubusvormig. Ook dit is een van de meest compacte beamers, hij meet maar 5 cm x 5 cm x 5 cm. Dankzij de ingebouwde mediaspeler hoef je geen laptop aan te sluiten om je filmpje af te spelen, maar kun je bijvoorbeeld rechtstreeks vanaf je harde schijf films projecteren. De projector is goed voor 50 lumen, dus ook hier moet je je kamer goed donker maken.

beste goedkope beamers die nog goed zijn ook

Prijs: 289 euro

Owlenz SD50

Deze beamer ziet er wat robuuster uit dan de vorige twee en is ook een stuk krachtiger. Het apparaat is goed voor 1500 lumen en geeft je een beeld van maximaal 3,75 meter groot. Dat is behoorlijk wat voor je thuisbioscoop. Verder kun je de HDMI-, USB- of VGA-poort gebruiken om je content te projecteren. Daarnaast is er ook een SD-slot voor geheugenkaartjes.

beste goedkope beamers die nog goed zijn ook

Prijs: 129 euro

Crenova XPE460

De Crenova XPE460 is een LED-beamer die 1200 lumen produceert en goed is voor een mooi groot beeld van maximaal 130 inch. De beste beelden krijg je echter als je gaat voor 80 inch met de projector op een afstand van 2 meter van de muur of het projectiedoek. De beamer zelf is 8 cm x 21 x 15 cm groot.

beste goedkope beamers die nog goed zijn ook

Prijs: 139,22 euro

BenQ TW533

Deze BenQ TW533 is wel wat duurder dan de andere beamers op dit lijstje, maar heeft dan ook net wat meer te bieden. Hij levert met zijn 3300 lumen behoorlijk wat meer helderheid, waardoor je zelfs in een fel verlichte kamer nog van je series zou kunnen genieten.

De maximale projectieafstand is 10 meter en en de maximale beeldgrootte is 300 inch. Het apparaat heeft twee verschillende HDMI-poorten, zodat je twee apparaten tegelijkertijd kunt aansluiten en bijvoorbeeld niet de hele tijd hoeft te switchen tussen je computer en je Playstation.

beste goedkope beamers die nog goed zijn ook

Prijs: 399 euro

Leuk hé, filmpje kijken?!

De vijf beste e-readers voor echte mannen die nog boeken lezen

Bron: Want

Reageer op artikel:
5 goedkope maar goede beamers voor cinefielen die liever in hun eigen zetel hangen
Sluiten