Style

5 toffe sneakers van merken die je wellicht niet kent

Omdat je adidas en Nike nu stilaan wel kent

De kleren maken de man, of in dit geval: de sneakers maken de man. En natuurlijk is er niets mis met een goed paar Nikes of Adidas, maar origineel zijn je favoriete Stan Smiths niet. Voor mannen die zich willen onderscheiden van de mainstream zijn er deze toffe sneakers van onbekende merken. 

Clae

Een relatief onbekend merk uit Los Angeles dat er uitziet alsof ze weleens een flinke duit zouden kunnen kosten. Schijn bedriegt gelukkig, want deze sneakers zijn net heel betaalbaar en passen door hun minimalistische designs bij elke outfit. Je shopt ze op hun website.

sneakers onbekende merken

Beyene

Beyene is een Zweeds merk met oog voor detail en kwaliteit. Deze sneakers worden met de hand gemaakt van de beste materialen. Hierdoor leveren de ateliers van Beyene enkel elegante, stijlvolle en zeer comfortabele schoenen af.

sneakers onbekende merken

ETQ Amsterdam

Een sneakermerk van onze noorderburen. ETQ maakt betaalbare, handgemaakte én stijlvolle sneakers. De Amsterdamse makers focussen zich op kwaliteit en stijl, met zo min mogelijk overtollige branding of andere toeters en bellen.

sneakers onbekende merken

Muroexe

Voor een stijlvolle en vooral simplistische sneaker moet je bij Muroexe zijn. Dit sneakermerk uit Spanje is gespecialiseerd in meer doen met minder. De sneakers hebben een futuristische look en de makers durven experimenteren met een mix van sportief en zakelijk.

sneakers onbekende merken

Article Number

Wederom minimalistische sneakers, maar dit keer met een flinke portie retro. De sneakers van Article Number zijn ondanks hun eenvoudige uitstraling heel erg comfortabel en van hoge kwaliteit. Helaas zijn de modellen in België nauwelijks te krijgen, maar voor de echte liefhebber zijn er altijd manier om het Amerikaanse label naar ons koude kikkerlandje te halen.

sneakers onbekende merken

Op zoek naar een écht uniek model dat je waarschijnlijk niet zo snel in het straatbeeld spot? Het leven is aan de durvers …

03-09-2018 - Lesley