Sander
Sander Style 20 aug 2019

Op zoek naar een nieuw jeanshemd? Deze 5 exemplaren wil je

Een stijlvol jeanshemd is een kledingstuk gemaakt voor elke man. Het is gemakkelijk te combineren, stoer en tegelijkertijd blinkt het uit in zijn eenvoud. Als je een echte topper te pakken hebt, dan is het hemd zelfs geschikt voor zowel casual als ietwat nettere gelegenheden. Kortom: een item dat niet mag ontbreken in jouw garderobe.

We geven persoonlijk de voorkeur aan blauw gewassen denim overhemden, omdat ze zachter en beter te combineren zijn met chino’s en (als je het per se wilt) jeans. Hoewel aanvaardbaar, is double denim (ook wel een Canadian tuxedo genoemd) lastig om goed te stylen. Mocht dat toch helemaal je ding zijn probeer dan een donkere, bijna zwarte spijkerbroek te matchen met een lichter gewassen jeanshemd. Als het shirt en jeans qua kleur overeenkomen, ben je te ver gegaan.

Kun je nog een nieuw jeanshemd gebruiken? Een overzicht.

Jeanshemd van ZARA

Een keurige variant die ook op de werkvloer uitstekend tot zijn recht komt. Voor die 20 euro een koopje.

NN07

Mooie stof, mooie pasvorm, mooie kleur. Dat gaat je 149 euro kosten.

Stüssy

Dit zit eigenlijk een beetje tussen een overhemd en een jasje in, maar dat maakt het geheel niet minder fraai. Perfect om open te dragen met een wit T-shirt eronder of als jas in de vroege herfst. Je koopt ‘m hier voor 165 euro.

MANGO

Omdat we nog geen lichte variant hadden. Met z’n 50 euro een prima optie om erbij te hebben.

ALLSAINTS

Het meest edgy denim shirt dat je vandaag gaat zien. Ideaal als je wat meer de rock-‘n-rollkant op wilt. Wat mag dat kosten? 135 euro.

Meer jeans? Deze jeansvest heeft een ingebouwd koelvak voor je pintje.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Op zoek naar een nieuw jeanshemd? Deze 5 exemplaren wil je
Sluiten