Style

6 beige sneakers want je witte exemplaren overleven de herfst niet

Schoenen die tegen een stootje (en een regenbui) kunnen

Begrijp ons niet verkeerd: witte sneakers kunnen altijd en overal. We geven ze met alle liefde een plek in onze najaarsgarderobe, maar op regenachtige herfstdagen durven ze al eens vuil te worden. Om dat te vermijden heb je nu een excuus om dat toffe paar beige sneakers te kopen. 

Adidas: Tobacco Shoes

Deze schoenen koop je in het donkerbruin of in het beige en zijn perfect bestand tegen herfstwandelingen in mossige bossen. En in tegenstelling tot échte tabak – die alsmaar duurder wordt – scoor je deze schoenen nu met korting. Snel je slag slaan is dus de boodschap.

beige sneakers mannen

Nike: Air Max 1

Nike heeft hun Air Max-schoenen voor dit najaar een heerlijke make-over gegeven. Deze bruin-beige sneakers kosten je 140 euro.

beige sneakers mannen

New Balance 840

Daar is die andere sneakertopper. Ook New Balance denkt aan je herfstwandelingen dit najaar en voorziet je witte sneakers van een beige update, zodat je het tenminste niet ziet als ze vuil worden.

Niet dat dat erg is, want je witte sneakers hoeven niet langer witter dan wit te zijn (tot spijt van wie het benijdt, sorry poetsproducten). Dat gezegd zijnde vermijd je enorme moddervlekken op witte schoenen toch liever.

beige sneakers mannen

Adidas: Gazelle Shoes

De Gazelle-schoenen vervolledigen, samen met de Stan Smiths en Superstars, het iconische trio van adidas. Het Duitse merk biedt deze schoenen aan in verschillende kleuren, waaronder dus ook beige.

beige sneakers mannen

Nike SB Blazer Zoom Low

Deze schoenen zijn gebaseerd op vintage exemplaren uit de jaren ’70 en dankzij de massieve zwarte zool kunnen ze tegen een stootje (of twee) én blijven ze gegarandeerd schoon, ook na die onverwachte regenbui toen je auto net zeven straten verderop geparkeerd stond. Je koopt ze hier voor 90 euro.

beige sneakers mannen

Karhu Synchron Classic ‘Ruska Pack’

Deze iets onbekendere speler op de sneakermarkt combineert bruin met blauw en steekt dat alles in een suede jasje. Dat klinkt misschien wat vreemd, maar het ziet er heel geslaagd uit.

beige sneakers mannen

Nog meer voer voor je sneakerverslaving?

10-09-2018 - Lesley