Alrik
Alrik Style 2 nov 2019

6 looks die we stelen van ‘Star Wars’-acteur John Boyega

Een van de rijzende sterren in Hollywood is John Boyega, het meest bekend als Finn in ‘Star Wars’. Naast zijn acteertalent heeft hij een uniek gevoel voor stijl. Dit zijn zeven looks die we blindelings van ‘m overnemen. 

John Boyega werd bekend bij het grote publiek door zijn rol in ‘Star Wars: The Force Awakens’ (2015). In die film bevrijdde hij zichzelf als stormtrooper FN-2187 voor de First Order om zich aan te sluiten bij Resistance als Finn. Zijn rol wordt steeds belangrijker en in ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ lijkt hij een sleutelrol te gaan vervullen.

De looks van John Boyega

Voor zijn eerste rol als Finn in ‘Star Wars won de acteur een BAFTA Rising Star Award en een Empire Award voor Best Male Newcomer. Tijdens de uitreiking van die awards zagen we direct dat John Boyega een bron aan stijlinspiratie is. Een paar coole looks op een rij.

1. Smoking hot

Om te zien of een man stijl heeft, is de manier waarop hij een smoking draagt een goede graadmeter. Daarbij horen geen rare fratsen. John Boyega draagt zijn smokings op de meest klassieke wijze, inclusief lakleren schoenen. De wijde snit van de pantalon is perfect.

2. Nigeriaanse touch

Wat is dit een heerlijke trui – of hoe dit kledingstuk met leeuwenprint ook mag heten. John Boyega heeft Nigeriaanse ouders en zijn roots steekt hij niet onder stoelen of banken. Deze trui interpreteren we als een ode aan de Nigeriaanse man, die doorgaans goed gekleed is. Zijn prachtige lach maakt de look compleet.

View this post on Instagram

Wear your pride.

A post shared by John Boyega (@john.boyega) on

 

3. Voetbal-chic

Het thuisshirt van Nigeria tijdens het WK 2018 behoort tot de mooiste voetbalshirts ooit. Retro voetbalshirts zijn sowieso weer hot fashion items.

View this post on Instagram

I know I’m late but finally ! When I wear this top I become an amala eater…. that in itself gives me hope for this team. PS If we lose we still hold the World Cup of kits…. In Jesus name amen. He has done it.

A post shared by John Boyega (@johnboyega) on

 

4. 90’s hiphop

Trui van Biggie Smalls, ketting van Tupac Shakur en klaar. Ook de 90’s hiphop-stijl weet John Boyega zich moeiteloos eigen te maken.

View this post on Instagram

The team 💪🏾

A post shared by John Boyega (@johnboyega) on

 

5. High School boy

Op deze foto poseert John Boyega met een oude schoolvriend. Zelf is hij gekleed alsof hij nog op de middelbare school zit, maar ook dat staat hem. Oh enne … dat Dolce & Gabbana-jack willen we ook!

View this post on Instagram

From secondary school till now and we haven’t changed our mean mugging selfie habits. @levellelondon 🙌🏾

A post shared by John Boyega (@johnboyega) on

 

6. Finn in ‘Star Wars’

Naast het verhaal en de actie, wordt in ‘Star Wars’-films ook veel aandacht besteed aan stijl. Het leren jack en het katoenen shirt uit ‘Star Wars: The Force Awakens’ maken Finn tot een van de meest stijlvolle personages uit the galaxy far, far away.

Foto: starwars.com

Ook leuk:

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
6 looks die we stelen van ‘Star Wars’-acteur John Boyega
Sluiten