Lena
Lena Stuff 10 jun 2019

Acht stijlvolle waterflessen voor elke gelegenheid

Er is geen enkele goede reden waarom je nog geen herbruikbare waterfles hebt aangekocht. Zo’n fles zorgt ervoor dat je altijd en overal iets te drinken hebt én tegelijkertijd verklein je de afvalberg. Tegenwoordig zijn drankflessen ook meer dan gewoon een opslagplaats voor water. Sommigen zijn zowel een fashion statement als een waterreservoir. Hier zijn acht praktische, maar stijlvolle waterflessen.

Stijlvolle waterflessen

1. Memobottle – 26 euro

De A6 Memobottle pas perfect in je broekzak en kan je overal mee naartoe nemen. Stijlvol voor zowel de fitness als op kantoor.

2. RVS bamboe drinkfles – 25,95 euro

De RVS waterfles is gemaakt van roestvrij staal en afgewerkt met bamboe. Hij houdt je drank tot twaalf uur lang warm, en tot 24 uur lang koel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vesperessentials (@vesperessentials) op

3. Closca Bottle – 40 euro

De Closca Bottle kan je dankzij de handige flap aan je rugzak of fiets vasthangen. Hij is gemaakt van glas en je kan hem makkelijk proper maken doordat je zowel de boven- als onderkant kan verwijderen.

4. Equa Mismatch  – 29,60 euro

De glazen Equa Mismatch-waterfles beschikt over een bijpassende coole hoes. Dit isoleert en houd je drank goed warm of lekker fris.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door EQUA water bottles (@myequa) op

4. WakeCup Bamboo – 23 euro

De buitenkant is gemaakt van bamboe en de binnenkant van roestvrij staal. De fles houdt je warme drank vier uur warm en je koude acht uur koud. Tien procent van de winst gaat naar The Marine Conservation Society, die campagne voeren om de verwoestende effecten van plastic vervuiling op het milieu te voorkomen.

5. 24 bottles – 34 euro

De 24 bottles zijn gemaakt van roestvrij staal en houden je drank 24 uur koud en twaalf uur lang warm. Beschikbaar in veel verschillende kleuren en maten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 24Bottles (@24bottles_official) op

6. H2O Drink More Water – 13 euro

Deze fles is klein en licht van gewicht. Je kan er een fruitig smaakje aan toevoegen met de fruit infuser aan de onderkant. Perfect voor in de zomer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door H2O DrinkMoreWater (@h2odrinkmorewater) op

7. Dopper – 29,50 euro

De Dopper Insulated Blazing Black houdt je water negen uur warm of 24 uur koud. Vijf procent van de omzet investeert Dopper in hun eigen stichting: The Dopper Foundation. Het bedrijf wil propere oceanen en gaat wegwerpplastiek tegen.

8. Larq Bottle – 85 euro

De Larq waterfles is de eerste fles die zijn water zelf zuivert. Hiervoor gebruiken ze UV-C led licht. Het wordt verder uitgelegd in onderstaand filmpje.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Acht stijlvolle waterflessen voor elke gelegenheid
Sluiten