Entertainment

Deze 9 series en films zie je vanaf maart op Netflix

Zo hoef jij niets te missen

Februari heeft maar 28 dagen en dat betekent dat het einde van de maand al in zicht is. Een mooi moment om alvast vooruit te kijken naar maart. Ook in de derde maand van 2019 kunnen we weer genieten van nieuwe series en films op Netflix. Wij hebben de interessantste titels alvast voor je op een rijtje gezet zodat je niks hoeft te missen.

1. ‘The Order’ – 7 maart

We beginnen maart met een fantasy/horror/thriller-serie genaamd ‘The Order’. In deze Netflix Original volgen we Jack Morton, een student die zich aansluit bij een geheim genootschap. Daardoor belandt hij in een duistere wereld waarin hij het moet opnemen tegen weerwolven en zwarte magiërs. De serie richt zich vooral op tieners, maar is ook zeker interessant voor liefhebbers van het dark fantasy-genre.

2. ‘Shadow’ – 8 maart

Vond je ‘Shooter’ een toffe serie? Dan hebben we goed nieuws voor je. Vanaf 8 maart staat de Netflix Original ‘Shadow’ op Netflix en dat belooft een even leuke actieserie te worden als ‘Shooter’. In de nieuwe serie volgen we een huurmoordenaar uit Johannesburg die op jonge leeftijd geraakt is door de bliksem en daardoor geen pijn meer kan voelen. Die superkracht gebruikt hij om mensen te beschermen.

3. ‘After Life’ – 8 maart

Ricky Gervais ken je waarschijnlijk wel van zijn vele comedy-shows en binnenkort is hij weer te zien op Netflix. In zijn nieuwe show speelt hij Tony, een man met een normaal leven totdat zijn vrouw zelfmoord pleegt. Vanaf dat moment kan het hem allemaal niks meer schelen, terwijl iedereen om hem heen een poging doet om hem weer plezier in het leven te doen krijgen. In dit filmpje geeft Gervais ja al wat informatie over de serie.

4. ‘Formula 1: Drive to Survive’ – 8 maart

Netflix besloot om in 2018 een seizoen lang mee te lopen bij de Formule 1. Het resultaat is deze veelbelovende documentaire die voor de verandering eens niet alleen over glorie gaat. ‘Drive to Survive’ laat zien hoe ongelofelijk hard de racewereld kan zijn. Een unieke kijk achter de schermen van deze normaliter gesloten sport.

5. ‘Arrested Development’ – 15 maart

In 2018 besloot Netflix om de iconische komedieserie nieuw leven in te blazen, na vijf jaar kwam er zo eindelijk een vervolg. Dit vijfde seizoen is opgedeeld in twee delen. De eerste acht afleveringen van ‘Arrested Development’ verschenen vorig jaar in mei en nu, bijna een jaar later, krijgen we eindelijke de laatste acht afleveringen. Een vreemde benadering, maar dat kan de fans waarschijnlijk weinig schelen.

6. ‘Turn Up Charlie’ – 15 maart

Netflix heeft niemand minder dan Idris Elba binnengehaald voor een nieuwe drama-/komedieserie. In ‘Turn Up Charlie’ speelt hij een worstelende dj die zijn carrière een boost probeert te geven. Ondertussen klust hij bij als oppas van een elfjarig meisje, dat toevallig een superster is.

Series en films - Turn up Charlie

7. ‘LOVE DEATH + ROBOTS’ – 15 maart

De regisseurs van ‘House of Cards’ en ‘Deadpool’ hebben de handen in elkaar geslagen en het resultaat is een bizarre geanimeerde film. ‘Vreemd’ leek ons de beste omschrijving, maar bekijk zeker eens de trailer en je snapt ons meteen.

8. ‘Santa Clarita Diet’ – 29 maart

Als er een serie is die de titel Netflix Original verdient, dan is het wel ‘Santa Clarita Diet’. Deze komedie-/horrorserie krijgt wat ons betreft de originaliteitsprijs en is bovendien ook nog eens hilarisch. De eerste twee seizoen werden heel goed ontvangen en eind maart krijgen we eindelijk een vervolg. Een absolute aanrader als je duistere en absurde humor kunt waarderen.

9. ‘Luther’ – 31 maart

Maart is Idris Elba-maand, want naast ‘Turn Up Charlie’ is de acteur ook te zien in het nieuwste seizoen van ‘Luther’. De detectiveserie van de BBC keerde, na vier jaar afwezigheid, begin 2019 weer terug op de Britse televisie. Een kleine drie maanden later kunnen ook wij weer gaan genieten van ‘Luther’, want vanaf eind maart staat het vijfde seizoen op Netflix.

Meer Netflix

Ben je meer fan van series die zich in de Middeleeuwen afspelen? 

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


24-02-2019 - Thomas