Entertainment

Deze 10 acteurs waren onder invloed tijdens de opnames

Van tequila tot piña colada

Dat de entertainmentsector een wereld apart is, moeten we je vast niet meer vertellen. Hollywoodacteurs staan dan ook vaak onder grote druk, en sommigen hebben iets meer nodig dan adrenaline en motivatie om daarmee om te gaan. Deze tien acteurs namen hun toevlucht tot … (een beetje) alcohol.

1. Margot Robbie – ‘The Wolf Of Wall Street’

De film verscheen in 2014, en toen had de wereld nog geen idee wie Margot Robbie was. De actrice had haar eerste grote rol te pakken en stond direct naast de grote Leonardo DiCaprio. Qua druk kan dat dus wel tellen. Dus verhielp ze de stress af en toe met een scheutje tequila. Dat het magische recept gewerkt heeft, is inmiddels wel duidelijk. Tequila, iemand?

acteurs onder invloed

2. Carrie Fisher – ‘Star Wars: The Empire Strikes Back’

Carrie Fisher is een legende dankzij haar rol als Princess Leia in een van de beste filmfranchises ooit gemaakt. ‘Star Wars’ was immens populair en op de opnames van ‘The Empire Strikes Back’ stond redelijk wat druk. In combinatie met de drugsproblematiek van de actrice was dat misschien niet het ideale recept.

Fisher is hier altijd open over geweest, waardoor het geen geheim is dat ze tijdens de opnames van deze film regelmatig high op de set stond. Dat het resultaat er niet onder geleden heeft, weten we allemaal.

acteurs onder invloed

3. Natalie Portman & Mila Kunis – ‘Black Swan’

‘Black Swan’ is een prachtige film, en ook de intieme scene tussen Natalie Portman en Mila Kunis is van hoog niveau. De actrices zelf waren tijdens de opnames vrij ongemakkelijk en nerveus en vlogen – net als Margot Robbie – in de tequila. Ze maakten een fles soldaat en begonnen vervolgens aan de scene.

acteurs onder invloed

4. Matthew Perry – ‘Friends’

‘Friends’ is zonder twijfel de populairste sitcom ooit gemaakt. De legendarische serie telt tien seizoenen, dus is het logisch dat je al eens een aflevering vergeet … iets waar Matthew Perry ook last van had. Tussen het derde en het zesde seizoen kampte de acteur met een cocaïneverslaving, waardoor er gaten in zijn geheugen zitten en hij zich de helft van de opnames niet eens meer herinnert. Zonde als je bedenkt dat je een onderdeel mocht zijn van ‘s werelds meest legendarische sitcom.

acteurs onder invloed

5. Brad Pitt & Ed Norton – ‘Fightclub’

De filmklassieker uit de jaren ’90 bevat véél iconische scenes. In een daarvan stonden Brad Pitt en Ed Norton met hun dronken hoofden op golfballen te meppen. Geen wonder dat de scène zo overtuigend overkomt, want het duo was écht onder invloed. Je lam zuipen voor je werk: wij noemen het toewijding.

acteurs onder invloed

6. Charlie Sheen – ‘Two and a Half Man’

Charlie Sheen was geregeld dronken te vinden op de set van ‘Two and a Half Man’. Zijn er mensen die hier van staan te kijken? Nee? Dat dachten we al.

acteurs onder invloed

7. Jennifer Lawrence – ‘The Hunger Games’

Dat acteren gepaard gaat met veel wachten weet iedereen. Sommige acteurs lezen dan een boek, Jennifer Lawrence vloog in de piña colada die in haar trailer stond. We hopen alleen dat ze die fles wijselijk liet staan tijdens de scenes met pijl en boog.

acteurs onder invloed

8. Shia LaBeouf – ‘Lawless’

Het Moonshine-drankje viel niet alleen in de film in de smaak, ook in het echte leven kon de cast het goedje wel appreciëren. LaBeouf werd er volgens getuigen zelfs een tikje, euh, vervelend van.

acteurs onder invloed

9. Daniel Radcliffe – ‘Harry Potter’

De ‘Harry Potter’-ster heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij weleens een drankje lustte en vooral dat hij tijdens de opnames van de zesde film vaker dronken dan nuchter op de set stond.

acteurs onder invloed

10. Eminem – ‘8 Mile’

De rapper speelt zijn rol in ‘8 Mile’ met volle overtuiging, en da’s niet zo gek, aangezien hij zelf ook danig in de problemen zat tijdens de opnames van de film. Hij kon de werkdruk niet langer aan en raakte verslaafd aan de drugs. Inmiddels heeft hij zijn leven gelukkig weer helemaal op het juiste spoor.

acteurs onder invloed

Bron: EMGN

26-11-2018 - Lesley