Jutta
Jutta Entertainment 27 feb 2019

Dit kun je doen terwijl je je verveelt op de loopband

Dat halfuurtje op de loopband kan behoorlijk saai worden, dus haal je er meteen je smartphone bij wanneer je begint te fitnessen. En vanaf nu kijk – en luister – je naar nog meer toffe content op je telefoon terwijl je net zo fit wordt als die superhelden op je scherm. 

Laat je bijstaan door een fitness-podcast

Als jij die loopband een marteling vindt kun je misschien wel wat extra motivatie gebruiken om je work-out toch tot een goed einde te brengen en écht vooruitgang te boeken. En wat motiveert je beter dan een podcast over sport terwijl je aan het sporten bent? De tips die aan bod komen in de podcast kun je bovendien meteen in de praktijk brengen.

Beluister dat nieuwe album op Spotify

Heeft je favoriete band net een nieuw album gedropt of staat de playlist van dat festival waar je al tickets voor kocht eindelijk online? Nieuwe muziek zal je afleiden en tegen de zomer heb jij én een summer bod én kun je meebrullen op elke festivalweide.

Kijk naar YouTube-video’s

Leer strijken, een automotor demonteren of volg een cursus programmeren. Tutorials genoeg op YouTube en je vindt er vast wel eentje die precies een half uur duurt – of langer als je een uitgebreide looptraining voor de boeg hebt.

Als je geen zin hebt om na te denken kun je natuurlijk ook gewoon fail-video’s of muziekclips bekijken. Check bijvoorbeeld eens de nieuwe ‘Freestyler’-clip.

Legendarische ‘Freestyler’-clip kreeg een al even legendarische make-over

Check een tv-serie

Gisterenavond geen tijd gehad om naar ‘Over Water’ te kijken of wil je alle afleveringen van ‘Game of Thrones’ nog eens bekijken voor het nieuwe seizoen van start gaat? Via de YUGO TV-app heb je toegang tot maar liefst twintig basiszenders en kijk je tot zeven dagen terug via Terugkijk TV – en dat zonder dat je hoeft te stressen over je mobiele data, want die tellen niet mee wanneer je tv-kijkt via de YUGO TV-app. Oortjes in en gaan dus.

Kijk live tv

Sommige fitnesstoestellen hebben een ingebouwd tv-schermpje, maar misschien heb jij geen zin om daar je tijd te verdoen met Tell Sell en stream je liever live tv via je eigen smartphone. YUGO omvat twintig basiszenders en alle films en series van Play, keuze genoeg dus. Meer informatie vind je op de website van YUGO.

Zo klim je weer met plezier op de loopband, en als je serie langer duurt dan je geplande work-out heb je een reden om eens wat harder je best te doen in de fitness.

In samenwerking met Telenet.

Reageer op artikel:
Dit kun je doen terwijl je je verveelt op de loopband
Sluiten