Britt
Britt Life 9 mei 2019

That’s The Spirit: 7 gekke alcoholische dranken op basis van mens of dier

Drank is de duivel en jij en je maten drinken het liefst met verstand. Dat gezegd zijnde is het tijd voor een glas. Toch zijn deze 7 alcoholische dranken voor de echte durvers, want het is best mogelijk dat je er de … uitwerpselen van een mens of de penis van een dier in proeft. 

1. Rijstwijn met uitwerpselen

Ttongsul is een Koreaanse rijstwijn met als topping: uitwerpselen van kinderen. Ze laten de bruine creaties gisten en verwerken ze dan in het drankje. Tripje naar Korea?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Node8 Technology (@node8_technology) op

2. Whisky met rendierhoorn

Voor de liefhebbers van straffe whisky met een kruidige nasmaak is dit een ideaal drankje. Het bevat vijftig procent alcohol en omdat het niet vreemder kan: de hoorn van een rendier.

3. Mezcal met kippenborst

De meest gekende versie van Mezcal is met een knapperige worm in de fles, maar alle gekheid zit nog niet op zijn stokje. Er is ook een versie waarbij er een dag lang een rauwe kippenborst in wordt geweekt. De alcohol dood alle bacteriën van de rauwe kip, waardoor jij achteraf kan genieten van een glaasje alcohol met een kippenborstsmaakje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Banhez Mezcal (@banhezmezcalartesanal) op

4.  Whisky met urine

Om verder te gaan met alcoholische dranken en uitwerpselen, vind je hier de Gilpin Family Whiskey met een sterk aroma van urine. De whisky bevat gegiste urine van oudere mensen met diabetes, want de theorie luidt dat de urine met een hoog suikergehalte extra smaak geeft aan je drankje. Extra smaak geloven we, maar lekker?

5. Wijn van rivierpaling

Wil je een keertje uitpakken bij je (wijn)vrienden? Schenk dan voor iedereen een glas wijn in die gefermenteerd is met rivierpaling. Als je echt los erover wil gaan, dan laat je de paling gewoon in de fles zitten. Je moet er wel een tripje naar Laos voor over hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carlo Andrew Olano (@caloyolano) op

6. Wijn van dode zeemeeuwen

Als je in een goed blaadje wil komen bij de eskimo’s, dan breng je best een fles wijn mee van gefermenteerde zeemeeuwen (of andere dode beesten). Het is heel simpel om te maken: zet een fles wijn in de zon, stop er een dode zeemeeuw in en wachten tot alles gegist is.

7. Likeur met drie penissen

Waarom een likeur van één penis maken, als het ook met drie penissen kan? Tezhi Sanbian Jiu is een wijnachtige likeur die gemaakt is met de penis van een rendier, hond en zeehond.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anders Öhman (@andersrohman) op

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
That’s The Spirit: 7 gekke alcoholische dranken op basis van mens of dier
Sluiten