Sander
Sander Stuff 23 apr 2019

AliExpress: 5 toffe drones met een prijs waar je van omvalt

De algemene opvatting over AliExpress is dat je er vooral brol vindt en dat gaan wij niet tegenspreken. Maar goed, voor de prijs moet je het niet laten en soms vind je er iets dat toch de moeite is. Deze vijf drones bijvoorbeeld. 

Kingjoy Quadrocopter 1080p HD

Dit is een prima ding voor de beginnende ‘droner’: voor zo’n vijftig euro heb je dit mooie beestje in huis. De Kingjoy quadcopter kan driehonderd meter ver vliegen en houdt dat achttien minuten vol.

AliExpress Drones

OCDAY Quadrocopter 720p HD

Deze drone heeft dan weer hele leuke led-lichtjes en is ideaal om in het donker mee rond te vliegen. Hij kost wel iets meer dan de vorige: zo’n 150 euro.

AliExpress Drones

Iensoul Intelligent Premium Drone

Ook dit speelgoedje kost rond de 150 euro, maar hij kan wel wat meer dan de vorige. Zo heeft hij een camera aan boord (1080p HD, 360 graden draaien) en een GPS-systeem, waardoor je hem gerust alleen op pad kunt sturen. Met de Return Home-functie vindt deze topper ook altijd zijn weg weer terug naar huis.

AliExpress Drones

Phoota 720p HD Folfable Drone

Weer een goedkopere drone dan, een eentje die je gemakkelijk kunt bedienen met je telefoon. Met een actieradius van tachtig meter verlies je hem ook niet zo snel uit het zicht.

AliExpress Drones

Eachine Wizard Flysky

De ster van de show is deze Wizard. Hij ziet er vooral uit als een vliegende camera en dat maakt hij helemaal waar met zijn 4K-opnames. Oprecht een hoogvlieger.

AliExpress Drones

Meer moois op AliExpress

Op AliExpress kun je natuurlijk nog veel meer moois vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zonnebril? Wij hebben er alvast vijf voor je geselecteerd.

AliExpress: 5 wandklokken die hun tijd ver vooruit zijn

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
AliExpress: 5 toffe drones met een prijs waar je van omvalt
Sluiten