Sander
Sander Life 30 apr 2019

AliExpress: 5 koffers waarmee elke reis een feest wordt

De algemene opvatting over AliExpress is dat je er vooral brol vindt en dat gaan wij niet tegenspreken. Maar goed, voor de prijs moet je het niet laten en soms vind je er iets dat toch de moeite is. Deze vijf reiskoffers bijvoorbeeld. 

Feixueer ‘Riwamo’

Laten we beginnen met de beste koffer. Dat deze stijlvolle koffer qua naam en qua prijs verdacht veel aan het koffermerk Rimowa doet denken zal wel toevallig zijn, want de prijs hebben beide merken niet gemeen.

AliExpress koffers

OLOEY ‘Enormos Dingos’

Als je het leuk vindt om een beetje interessant te doen om niets, dan is dit je koffer. Met de Gucci-vibe maak je waarschijnlijk wel indruk en verder kunt je in dit ding natuurlijk je hele Gucci-garderobe kwijt.

AliExpress reiskoffers

Y-ROAD Travel ‘Transformer’

Zit er een geheim nucleair wapen in? Wordt de filmreeks ‘Transformers’ werkelijkheid, maar dan met suffe koffers in plaats van flitsende wagens? Waarschijnlijk niet. Is dit een vette koffer die je er meteen uit weet te pikken op de rolband? Dat dan weer wel.

AliExpress reiskoffers

KWD ‘Lolly Trolley’

Wordt er ongelofelijk onbekwaam met je koffer omgegaan door het vluchtpersoneel? Kan jou het schelen, er zit toch al een deuk in.

AliExpress reiskoffers

90′ ‘Nobody Cares’

Tja, prima koffer. Beetje saai wel.

AliExpress reiskoffers

Meer moois op AliExpress

Op AliExpress kun je natuurlijk nog veel meer moois vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zonnebril? Wij hebben er alvast vijf voor je geselecteerd.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
AliExpress: 5 koffers waarmee elke reis een feest wordt
Sluiten