Sander
Sander Stuff 10 dec 2018

5 AliExpress-speakers met een prijs die als muziek in de oren klinkt

De algemene opvatting over AliExpress is toch dat je er vooral brol vindt en dat gaan wij niet tegenspreken. Maar hey, voor de prijs moet je het niet laten. Deze vijf AliExpress-speakers zijn veel goedkoper dan hun originele tegenhangers en ze functioneren nog ook.

Kisronda Wireless Bluetooth Waterproof Speaker ‘Night Black’

Het design lijkt verdacht veel op dat van JBL, de prijs dan weer niet: deze speaker van het totaal onbekende merk Kisronda kost maar tien dollar. Hij is uiteraard verkrijgbaar in allerlei kleuren en ook een legerprint is niet te veel gevraagd.

aliexpress-speakers

GGMM D6 Portable Speaker ‘AliExpress Black’

GGMM levert AliExpress-speakers van hoogwaardig Scandinavisch design (kuch kuch). Dat vinden ze zelf ook, want dat valt te lezen op de site. Dit ding werkt met de tweede generatie van de Amazon Echo Dot en je scoort ‘m nu met véél korting voor veertig dollar.

aliexpress-speakers

Anker SoundCore Mini ‘Blacker than Black Black’

Lijkt op de vorige, maar dan kleiner. En een ander design. Oh, en knopjes zitten aan de zijkant en niet bovenop. En een ander merk natuurlijk, maar beide AliExpress-speakers zijn wel voorzien van een blauw lichtje. Maar goed, heb je echt een realistisch verkoopspraatje nodig voor een ding dat twintig dollar kost?

aliexpress-speakers

Anker SoundCore Pro+ ‘White’

We wedden dat dit ding veel bekijks gaat trekken als je mensen over de vloer hebt. Met elke watt aan geluid die eruit blaast klim jij verder op de sociale ladder en dat voor slechts negentig dollar. Maar dat moeten je vrienden niet weten natuurlijk.

aliexpress-speakers

Recable Wood Grain Wireless Bluetooth Speaker Portable Mini Subwoofer Audio Gift Stereo Loudspeaker Sound System Support

Da’s een hele lange naam voor een speakertje dat slechts 13 euro kost, maar het coole design verantwoordt deze uitgave zeker. Natuurlijk, je kunt ‘m ook neerleggen. Maar, in principe staat de speaker zo magisch nonchalant op z’n zijtje.

aliexpress-speakers

Toch liever betrouwbare kwaliteit? Op deze slimme speakers kun je overal rekenen.

Vijf bluetoothspeakers die al je outdooravonturen overleven

Reageer op artikel:
5 AliExpress-speakers met een prijs die als muziek in de oren klinkt
Sluiten