Noah
Noah Stuff 8 apr 2019

Apple heeft stiekem een patent op … een ronde pizzadoos

Apple is over het algemeen een zeer gesloten bedrijf en het komt dus niet vaak voor dat we een kijkje in het kantoor van de techgigant krijgen. Toch is dat precies wat er gebeurt in een opmerkelijke nieuwe video die is verschenen op het YouTube-kanaal van Apple.

Apples pizzadoos

Apple maakt namelijk niet alleen laptops, telefoons en smartwatches voor het grote publiek, maar innoveert ook binnen zijn eigen muren. Dat blijkt uit de drie minuten durende video.

Daarin vertelt de techgigant een bijzonder verhaal uit de geschiedenis van het bedrijf. Vier collega’s maakten binnen twee dagen een heel bijzonder product: een ronde pizzadoos. Geen revolutionaire gadget, maar een doos om je pizza in te serveren of te bewaren.

Vergis je echter niet, bij de ontwikkeling kwam een hoop technologie kijken. De Mac, iPad, Apple Pencil, iPhone en Apple Watch werden ingezet om de ronde doos te maken. Ook ARKit wordt (natuurlijk) gebruikt. Daarmee is de video ook meteen een mooi stukje marketingmateriaal.

Apple promoot zijn Apple at Work-pagina, waar aangetoond wordt hoe handig Apples gadgets op kantoor zijn. De ronde pizzadoos is overigens geen verzonnen innovatie. De techgigant heeft er zelfs een patent op en serveert er alle pizza’s in de kantine van het hoofdkantoor in.

apple ronde pizzadoos

Apple heeft overigens niet de enige slimme pizzadoos in handen. Deze willen we ook wel.

Met deze handige pizzadoos kun je ongegeneerd pizza eten in bed

Bron: Want

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Apple heeft stiekem een patent op … een ronde pizzadoos
Sluiten