Entertainment

Volgens de eerste reviews is ‘Aquaman’ eindelijk weer eens een goede DC-film

Eindelijk weer een knaller van formaat

Marvel en DC hebben de wereld voorzien van vele toffe superhelden en het is dan ook lastig kiezen tussen de twee wat comics betreft. Op filmvlak kunnen we wél een duidelijke winnaar aanwijzen. Want waar Marvel de wereld overspoelt met geweldige superheldenfilms hinkt DC behoorlijk achterop. We hadden dan ook geen al te hoge verwachtingen van ‘Aquaman’, maar die vrees bleek onterecht.

Eindelijk weer een knaller van formaat

De film draait pas vanaf 19 december in de Belgische bioscopen, maar een select groepje kreeg ‘m wel al te zien. En hun eerste indruk blijkt behoorlijk positief te zijn. Vooral via sociale media laten de kenners weten wat ze van ‘Aquaman’ vinden.

Kort samengevat: ‘Aquaman’ is een heel vermakelijke actiefilm met fantastische special effects. De film is een meeslepend avontuur dat goed in elkaar zit en vooral regisseur James Wan, die je misschien kent van ‘Furious 7’, ‘The Conjuring’ en de eerste ‘Saw’-film, oogst veel lof.

Jason Momoa

Ook hoofdrolspeler Jason Momoa kan rekenen op goede kritieken. Op papier was hij natuurlijk al de perfecte acteur om ‘Aquaman’ te spelen, dus het is fijn om te horen dat hij die verwachtingen weet in te lossen.

Na het teleurstellende ‘Justice League’ kon DC wel weer eens een filmsucces gebruiken en het lijkt erop dat ‘Aquaman’ dat gaat worden. Dat is niet alleen belangrijk voor hun imago, maar vooral voor de portemonnee – al bewees ‘Venom’ onlangs nog dat je geen goede film hoeft te maken om publiek te trekken. De film werd hard aangepakt door de fans en zelfs hoofdrolspeler Tom Hardy was er niet bijster positief over, en toch wist de film records te breken.

Weet hoofdrolspeler Jason Momoa je niet te overtuigen? Ga dan gewoon voor Amber Heard, de ex van Elon Musk en Johnny Depp, die de bloedmooie verschijning Mera speelt. De reacties zelf checken om in de sfeer te komen?

29-11-2018 - Thomas