Wheels

Samenwerking tussen Aston Martin en TAG Heuer levert de dikste DBS Superleggera ooit op

Beter gaat het niet worden

Horlogemerk TAG Heuer heeft in het verleden al vaker de handen ineengeslagen met exclusieve automerken, maar nog nooit is daar zo’n brute auto uit komen rollen als nu. Ditmaal is Aston Martin de partner en samen hebben ze de sowieso al brute DBS Superleggera een flinke boost gegeven.

Onder de motorkap is er niks veranderd. Logisch, want waarom zou je in vredesnaam iets willen aanpassen aan de 5.2 liter twin-turbo V12? Wij snappen maar al te goed dat ze daarvan afbleven en zich vooral gericht hebben op het visuele gedeelte. Dat heeft ook TAG Heuer gedaan en het resultaat is wat ons betreft een van de dikste Aston Martins die ooit uit de fabriek is komen rollen.

Unieke Aston Martin DBS Superleggera

Slechts vijftig exemplaren worden er van gemaakt, dus deze zwarte DBS Superleggera is écht een limited edition, wat ook te zien is aan het prijskaartje. Deze bolide kost je namelijk 389.000 dollar. Wat je daarvoor terugkrijgt is een diepzwarte Aston Martin met subtiele rode accenten, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Beter gaat het niet worden.

dbs superleggera

Inclusief TAG Heuer-horloge

Oh, je krijgt er trouwens ook nog een nieuw klokje bij – een limited edition TAG Heuer die perfect matcht met de Aston Martin DBS Superleggera.

dbs superleggera dbs superleggera dbs superleggera

Heb je geen kleine vier ton op je rekening staan, maar wil je wel een Aston Martin rijden? Treur dan niet, want het is mogelijk.

Bron: Uncrate

02-03-2019 - Thomas