Entertainment

Audi onthult per ongeluk wat er in ‘Avengers: Endgame’ gaat gebeuren met Iron Man

Sterft hij in zijn ruimteschip of niet?

Het einde van ‘Avengers: Infinity War’ hakte er behoorlijk in. Thanos voltooide zijn missie en de gevolgen voor het universum zijn desastreus. Of en hoe het uiteindelijk nog goedkomt, zien we binnenkort in ‘Avengers: Endgame’, al is de trailer voor die film ook niet bepaald vrolijk. Zo zien we Iron Man doelloos ronddobberen in de ruimte, maar … gelukkig heeft Audi onthuld dat we ons geen zorgen hoeven te maken en dat Tony Stark niet alleen in zijn ruimteschip zal sterven. 

Die onthulling werd vorige week gedaan op CES, de grootste elektronicabeurs voor consumenten ter wereld. Natuurlijk was ook Audi daar te vinden en de Duitse autobouwer toonde wat zij zien als de toekomst van autorijden. Ze zijn duidelijk ook trots op hun samenwerking met Marvel – de auto’s van Audi zijn immers al jaren te zien in de populaire superheldenfilms en daar komt ook in ‘Avengers: Endgame’ geen verandering in.

Audi onthult dat Iron Man gered gaat worden

Robert Downey jr. himself vertelde in een interview dat Tony Stark ook in het nieuwste deel van de filmreeks zal plaatsnemen achter een Audi-stuur. En aangezien zijn ruimteschip zeker en vast niet van Audi is, lijkt het erop dat Iron Man terugkeert naar de aarde. De vraag is alleen: hoe? De eerste superheld uit de MCU zit gevangen in zijn ruimteschip dus iemand moet hem komen redden – en ook over die reddingsactie lijkt Audi al details prijs te geven.

Op de beurs kregen bezoekers namelijk de mogelijkheid om de nieuwe Audi e-tron GT te testen door middel van een VR-game. Hierin vlieg je door de ruimte tussen asteroïden om iemand te redden. Het spel heet ‘Marvel’s Avengers: Rocket’s Rescue Run’.

Rocket slaat natuurlijk op de wasbeer uit ‘Guardians of The Galaxy’: Rocket Racoon. Het kan bijna niet anders dan dat het spel gebaseerd is op een moment uit de film waarin Rocket Racoon op zoek gaat naar Tony Stark en hem uiteindelijk terugbrengt naar de aarde. Toch?

Releasedatum ‘Avengers: Endgame’

Hoewel Rocket Racoon normaliter niet echt een teamspeler is, heeft hij nu wel een goede reden om te hulp te schieten. Het grootste deel van de Guardians of The Galaxy is er niet meer en dat betekent dat hij er nu alleen voor staat. Als hij zijn makker Groot ooit nog wil terugzien, moet hij wel de hulp inschakelen van de overgebleven Avengers.

Dit verhaal klinkt heel aannemelijk, maar volledige zekerheid hebben we natuurlijk niet. Die krijgen we pas op 26 april, want vanaf dan draait ‘Avengers: Endgame’ in de bioscoop.

Bron: Comicbook

16-01-2019 - Thomas