Thomas
Thomas Entertainment 30 mei 2018

Schrijvers van ‘Avengers 4’ onthullen een verrassend hoofdpersonage

We moeten er nog bijna een jaar op wachten, maar de eerste informatie over ‘Avengers 4’ begint al binnen te druppelen. Een week geleden onthulde Marvel de synopsis van het vervolg op ‘Avengers: Infinity War’ en ook schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely lichtten een klein tipje van de sluier en dat was behoorlijk verrassend.

In een groot interview met de New York Times ging het namelijk vooral over Captain America en Black Widow. Die eerste naam hadden we wel verwacht. Steve Rogers is een van de belangrijkste leden van de Avengers. Toch speelde hij binnen het verhaal van ‘Avengers: Infinity War’ een minder belangrijke rol, maar daar gaat in het vierde deel dus verandering in komen. Captain America gaat deze keer namelijk wel het voortouw nemen.

Deze 4 briljante momenten uit ‘Avengers: Infinity War’ stonden niet in het script

Black Widow in ‘Avengers 4’

De tweede grote naam is Black Widow en dat komt toch wel als een verrassing. De voormalige spion uit Rusland speelde in de vorige films vaker een bijrol dan een hoofdrol. Dat gaat volgens Christopher Markus en Stephen McFeely in ‘Avengers 4’ niet het geval zijn. Natasha Romanov gaat naar alle waarschijnlijkheid een belangrijke rol spelen in het vierde deel. Zo gaat de film naar verluidt eindigen met een flinke plottwist waar ook Black Widow Scarlett Johansson bij betrokken is.

Over wat er verder gaat gebeuren is nog niks bekend. Gaan de Avengers terug in de tijd om Thanos te stoppen? Gaan de superhelden op jacht naar de Infinity Stones om ze te vernietigen? Of smeden ze hun eigen Infinity Gauntlet en gaan ze Thanos bestrijden met zijn eigen wapen? Het zou allemaal kunnen. Het enige wat we nu dus wel weten is dat Captain America en Black Widow zeker bepalend gaan zijn voor het verhaal.

Dit zijn de best betaalde acteurs uit ‘Avengers: Infinity War’

De helden uit ‘Avengers: Infinity War’

Ben je meer fan van Iron Man, Thor, Spider-Man, Doctor Strange, Star-Lord of een van de vele andere superhelden? Maak je dan geen zorgen. Alles wijst erop dat ook zij gewoon hun terugkeer gaan maken. Daarnaast lijkt de kans groot dat we ook een nieuwe heldin mogen gaan verwelkomen, namelijk Captain Marvel.

Captain Marvel

In de comics is Captain Marvel een van de krachtigste personages van het universum en nu gaat ze ook de stap zetten naar het witte doek. Haar rol werd bevestigd in de after credits scenes van ‘Avengers: Infinity War’. Ook krijgt ze begin volgend jaar haar eigen film. De beeldschone Brie Larson heeft de eer om deze krachtige heldin tot leven te laten komen. Wij kunnen niet wachten.

Reageer op artikel:
Schrijvers van ‘Avengers 4’ onthullen een verrassend hoofdpersonage
Sluiten