Enkel voor de echte fans: met deze set bouw je je eigen ‘Avengers’-arm

Om aan je neefje te geven en dan belangeloos te babysitten

Waar je vroeger zelf een superheld wilde zijn, neem je nu genoegen met de talloze superheldenfilms die er de laatste tijd uitkomen. Al is deze Avengers Hero Inventor Kit wel érg aanlokkelijk: met die set maak je namelijk je eigen superheld uit een mix van helden. 

Avengers Hero Inventor Kit

De Avengers Hero Inventor Kit is stiekem kinderspeelgoed van LittleBits. Voor 149,99 dollar kun je de kit bestellen, die als het goed is ook gratis naar België wordt verstuurd. Als je hem dan eenmaal in huis hebt, kun je aan de slag met dat grote pakket. Je zou de Avengers Hero Inventor Kit een beetje kunnen vergelijken met lego, waarbij je allemaal verschillende onderdelen hebt en jij zelf kunt bepalen hoe je die combineert.

De verschillende onderdelen worden via magneten met elkaar verbonden en zorgen ervoor dat het circuit aaneengesloten wordt. Je hoeft dus niet te solderen om de verschillende onderdelen aan elkaar te bevestigen en de elektriciteit van de batterijen te laten doorstromen.

avengers arm

Je gaat aan de slag met lampen, luidsprekers die bepaalde ‘Avengers’-geluiden produceren en een soort bewegingssensor. Daarna is er genoeg ruimte om de set helemaal naar je eigen smaak te customizen, zodat je écht iets unieks neerzet.

Het enige wat de set (helaas) niet doet, is je van superkrachten voorzien. Verwacht dus niet dat er straks laserstralen uit je polsen komen ofzoiets. Al denken wij dat het speelgoed vooral bedoeld is voor kinderen en die hebben voldoende fantasie om te geloven dat ze wél een echte held zijn.

Wil je de kit zelf in huis halen, maar vind je hem toch net even iets te kinderachtig (of vrees je dat je lief je voor eeuwig gaat uitlachen)? Dan koop je ‘m toch gewoon voor de verjaardag van je neefje – en offer je je belangeloos op om een dagje te babysitten.

19-08-2018 - Lesley