Jelle
Jelle Entertainment 14 apr 2019

Zo zouden de Avengers eruit hebben gezien in de nineties

Nog maar een paar weken en dan kunnen we met z’n allen massaal naar de bioscoop om ‘Avengers: Endgame’ te checken. De hype rond de film is groot, maar als de filmreeks zo’n vijfentwintig jaar geleden zou zijn uitgebracht en alle helden uit de jaren ’90 bij elkaar had gebracht, dan was de film minstens zo episch geweest.

De Avengers in de jaren ’90

De fantrailer is voorzien van een stem die lijkt op de legendarische stem die zo’n beetje elke trailer in die tijd insprak (‘In a world’, ‘One man, One Mission’, ‘ Actor X in…’, ‘Coming soon’, … Je kent het wel). Daarna krijg je een mix te zien uit de laatste trailers van ‘Avengers’ en trailers waarin de verschillende acteurs in het verleden in speelden.

Zo zien we Tom Cruise als Iron Man, Keanu Reeves als Doctor Strange, Elijah Wood als Spider-Man, Brad Pitt als Thor, Sarah Michelle Gellar als Captain Marvel, Jean-Claude Van Damme als Captain America, Mila Jovovich als Black Widow, David Hasselhoff als Nick Fury en Jeff Goldblum als The Hulk. Bekijk het geniale geheel hieronder.

Het is echt een mooi geheel en ondanks dat we blij zijn met de huidige films, moeten we toegeven dat dit ook wel episch was geweest. Ook leuk: om de trailer echt een ouderwets gevoel te geven, is de maximale resolutie 480p – alsof je er dus een klassieke dvd bijneemt.

En nu is het aftellen naar 24 april, want dan komt ‘Avengers: Endgame’ uit.

Krijgt Stan Lee zijn laatste cameo ooit in ‘Avengers: Endgame’?

Bron: Want

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Zo zouden de Avengers eruit hebben gezien in de nineties
Sluiten