Lesley
Lesley Stuff 4 jul 2019

Dankzij de BakerStone Box verander je elke barbecue in een pizzaoven

Wil je barbecuen maar zit er een hardcore pizzafanaat in je vriendengroep? Of wil je gewoon een veelzijdig verjaardagsfeestje organiseren waar iedereen tevreden van tafel gaat? Dan is de BakerStone Box echt iets voor jou want met dat hebbeding bak je gewoon pizza óp je barbecue.

BakerStone Box

Geen zin in een lekker stuk vlees, een zalmmoot of een groentespies? Dan kun je nu dus ook pizza bakken op de barbecue. Dit handig hebbeding tovert je barbecue namelijk in een-twee-drie om in een pizzaoven.

Natuurlijk kun je je pizza snel even binnen opwarmen, maar dat is toch iets minder authentiek en – toegegeven – ook veel minder cool. De BakerStone Box plaats je op de grillplaat van je barbecue, waarna je er van alles in kunt bakken.

Een pizza dus, maar ook andere lekkernijen zijn er in te bereiden, terwijl je daarnaast wat fijne hamburgers en worstjes bakt. Op die manier word je barbecue-game naar een nog hoger niveau getild.

bakerstone box pizza barbecue

Zo is het bijvoorbeeld ideaal om wat losse groenten in te garen of als plaat waarbij je zonder folie een mooie zalmmoot kunt garen. Het enige wat je wel nodig hebt is een redelijk grote barbecue, omdat de BakerStone Box best wel wat ruimte inneemt.

bakerstone box pizza barbecue

Een ander voordeel van de BakerStone Box is dat de pizza’s daadwerkelijk snel gegaard worden. Volgens de producent moet het mogelijk zijn om binnen de vier minuten een pizza op tafel te zetten. Dus zeker als je veel pizza’s moet voorzien is dat wel érg snel, want niemand krijgt een pizza op op vier minuten. Je kunt dus op de pizzaoven rekenen om al je braspartijen naar een hoger niveau te tillen deze zomer.

bakerstone box pizza barbecue

De BakerStone Box kost zo’n 160 euro en is onder andere hier te bestellen. Nog meer barbecue-inspiratie?

Want

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Dankzij de BakerStone Box verander je elke barbecue in een pizzaoven
Sluiten