Thomas
Thomas Entertainment 15 okt 2019

Barbier geeft gratis knipbeurt aan iedereen die hem kan verslaan met ‘FIFA 20’

Geld verdienen met ‘FIFA 20’ gaat je waarschijnlijk niet lukken, maar wat dacht je van een gratis knipbeurt? Dat kan nu bij een barbershop in Engeland. De eigenaar is een grote fan van de voetbalgame en besloot zijn hobby en zijn werk te combineren. Als klant kun je hem uitdagen voor een virtuele wedstrijd. Win je? Dan is je volgende knipbeurt helemaal gratis.

Handig, maar deze wedstrijd kent ook een keerzijde: slaag je er niet in om het potje ‘FIFA’ te winnen? Dan mag je het dubbele betalen. De regel is immers ‘double or nothing’. Een normale knipbeurt kost tussen de 9 en 12,50 pond. Verlies je, dan mag je dus tussen de 18 en 25 pond afrekenen.

Eindelijk heb je wat aan je ‘FIFA 20’-skills

De eigenaar van CSF Barbering, Connor Storer-Fry, installeerde een PlayStation 4 in de zaak om meer klanten te trekken. Er wonen veel studenten in de omgeving, dus dit leek hem een mooie manier om aan klantenbinding te doen. Al snel groeiden de vriendschappelijke potjes uit tot competities en nu dus zelf tot wedstrijden met inzet.

Sinds Connor deze ‘FIFA’-weddenschap is begonnen, heeft hij al een aantal gratis knipbeurten moeten weggeven. Toch heeft de invoering van deze betaalmethode hem uiteindelijk meer opgeleverd dan gekost. Er komen niet alleen meer klanten naar de barbershop, maar Connor wint naar eigen zeggen vaker dan hij verliest. De exacte cijfers weet hij niet, maar hij beweert ongeveer 65% van de wedstrijden te winnen.

Zijn klanten vinden het in ieder geval een fantastisch initiatief:

Ook in België?

Of er in België kappers zijn die deze ‘FIFA 20’-betaalwijze hanteren, is bij ons niet bekend. Mocht jij er eentje kennen? Laat het ons dan weten! En aan alle kappers en barbiers hierbij een warme oproep om ook een Playstation in hun zaak te installeren.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Barbier geeft gratis knipbeurt aan iedereen die hem kan verslaan met ‘FIFA 20’
Sluiten