Wat als … bekende merken een kerstslee ontwierpen?

Onze favoriet? Het vliegende bierblikje

Het duurt nog wel even tot Kerstmis, maar de kerstgekte is al in het land. En als de weergoden je wat gunstig gezind zijn, laten ze dit jaar genoeg sneeuw neerdalen om er met je slee doorheen te sjezen. Maar wat als … die slee gebaseerd was op je favoriete merk? 

Jep, je eigen slee kan veel en veel cooler. Dat moet ook Red Letter Days, een bedrijf dat gespecialiseerd is in cadeaus, gedacht hebben. Want stel je eens voor dat de kerstman (of jij) zou komen aanvliegen in een Ferrari, of in een ontwerp van IKEA, Apple, Carlsberg of Red Bull. Hun designafdeling ging aan het werk en maakte verschillende interpretaties van de klassieke kerstslee, inclusief beschrijving. Onze favoriet: het vliegende bierblikje.

IKEA

De IKEA Sladtür zit helemaal volgestouwd met iconische meubelen en opbergdozen van IKEA. De koplampen zijn gemaakt van de papieren plafondlampen die elk kind vroeger op zijn kamer had hangen.

Ferrari

Deze kerstslee van Ferrari heeft 950 RK (rendierenkracht) en heeft een topsnelheid van 160 kilometer per uur. Geef toe: hier wil je in rondsjezen.

Apple

De iSleigh van Apple heeft een futuristisch design en zit vol technische snufjes als een navigatiesysteem met Siri, virtuele cadeautjes in de iCloud en een systeem dat bestuurd wordt door AI. Eindelijk kan de kerstman ook eens genieten van zijn roadtrip.

Red Bull

De rode stier is vervangen door een rood rendier op deze kerstslee van Red Bull. Het rendier voor de slee is vervangen door een motor, die loopt op suiker, taurine, en cafeïne.

Carlsberg

Don’t drink and drive, is het enige wat we willen zeggen tegen de kerstman. Maar op deze met bier gevulde slee in de vorm van een bierblikje zal dat lastig worden. Zijn hulpjes hebben in ieder geval een goede reis.

Als je al op zoek bent naar kerstcadeaus kun je alvast hiermee aan de slag.

Bron: Froot

23-11-2018 - Lesley