Entertainment

Veel bekende vijanden in nieuwe Spider-Man-beelden voor PS4

Welkom terug, Rhino, Scorpion en Vulture

Voor het eerst in jaren – nadat Activision zijn licentie inleverde – komt er een nieuwe ‘Spider-Man’-game op de markt. Insomniac Games, de ontwikkelaar die je ook wel kent van de ‘Ratchet & Clank’-games, werkt momenteel hard aan het nieuwe PS4-spel. Tijdens de Sony-persconferentie aan de vooravond van de E3 werden ruim zeven minuten van het nieuwe spel getoond. 

Veel bekende vijanden voor Spider-Man

De gameplay neemt je mee naar de Raft, wat een gevangenis op het water lijkt te zijn. Daar worden de meest gevaarlijke criminelen opgesloten. Het gaat echter mis als Electro er heen reist om de boel flink op stelten te zetten. Hij bevrijdt er iconische vijanden zoals Rhino, Scorpion en Vulture. Ook duikt Mister Negative aan het einde op, die tijdens een eerdere presentatie al werd geïntroduceerd.

De video laat duidelijk zien dat Marvel’s Spider-Man van alle markten thuis is. Naast diverse gevechten die hij als een baas trotseert met de eerder genoemde schurken, zijn er ook genoeg ‘gewone’ bad guys waar je het tegen kunt opnemen.

Het combatsysteem is behoorlijk snel en je hebt verschillende aanvallen in je arsenaal om tegenstanders uit te schakelen. De game lijkt verder een counter-systeem te hebben, waarbij het Spider-sense-signaal boven Spider-Man verschijnt wanneer er gevaar is. Dat doet denken aan de ‘Batman Arkham’-games.

spider-man ps4

Ook laat de video zien dat er genoeg ruimte is voor platform-elementen. Zo moet er flink geslingerd worden en zijn er momenten waarop Spider-Man verschillende brokstukken moet ontwijken terwijl hij via de muur naar boven rent.

spider-man ps4

Heel erg lang hoeven we gelukkig niet te wachten op Marvel’s ‘Spider-Man’. De game staat namelijk gepland voor 7 september en verschijnt zoals eerder gezegd exclusief voor de PlayStation 4. Als je hem pre-ordert, krijg je toegang tot verschillende speciale outfits.

15-06-2018 - Lesley