Lena
Lena Life 1 aug 2019

Dit is wat vrouwen zoeken in een partner

Veel mannen hebben het gevoel dat ze vrouwen echt nooit zullen begrijpen. Daarom stellen wij wekelijks een prangende vraag aan een stel vrouwen, waarop mannen het antwoord nu écht eens willen weten. Deze week vertellen de dames wat zij juist zoeken in een partner.

Julie (24)

Mijn ideale partner is iemand die trouw en loyaal is, iemand die je vertrouwt en waarbij je jezelf kan zijn. Daarnaast graag ook iemand die me steunt, of dat nu gaat om mijn carrière of persoonlijke onzekerheden. Een hele boterham, maar ik ben ook van mening dat je ideale partner de partner is voor wie je dat hele lijstje laat varen. Cringe je al? (lacht)

Lore (25)

Hij moet zorgzaam zijn en attent. Ook vind ik dat hij een goede band moet hebben met zijn familie (ook al doen ze soms moeilijk). Dit toont dat hij écht volwassen is.

Eva (21)

Open-minded zijn vind ik super belangrijk, goede communicatie en eerlijkheid.

Sam (21)

Mijn ideaal lief zou altijd zeggen waar het op staat. Rechtuit en duidelijk communiceren is een must. Daarnaast vind ik het belangrijk dat hij eerlijk en trouw is.

Camille (24)

Dat er een goed evenwicht is tussen goed kunnen lachen en plezier hebben, en echt serieuze gesprekken voeren. Als hij enkel heel de dag door moppen ligt te maken en niet serieus over de toekomst kan praten zou ik het moeilijk vinden om met hem samen te leven.

Kayra (22)

Liefdevol en begripvol zijn. Mijn partner moet ook iemand zijn aan wie ik alles kan vertellen en iemand die mijn problemen +-  even belangrijk vindt als ik.

Lesley (24)

Goede communicatie. Het vermogen om een halfuur keihard ruzie te maken, maar dat dan ook wel weer te willen oplossen voor je gaat slapen. En cliché maar humor!

Caro (29)

Een luisterend oor zijn, niet alleen over zichzelf vertellen. Begripvol zijn, niet meteen veroordelend denken als je een probleem hebt dat in zijn wereld niet zo problematisch lijkt.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Dit is wat vrouwen zoeken in een partner
Sluiten