Cami
Cami Entertainment 27 jul 2018

Wat als een beroemde regisseur uit de film een recept zou filmen?

Die vraag stelde David Ma zich ook. Hij is zelf zowel regisseur als food artist. Zijn twee passies samenbrengen vindt hij voor de hand liggend, maar het geeft een fantastisch en herkenbaar resultaat. Kijk vooral even zelf.

Instagram

David begon als food-stylist en ontwikkelde een oog voor de schoonheid van ingrediënten en recepten. Toen hij op een dag op Instagram aan het scrollen was, merkte hij dat veel foto- en videomateriaal van recepten gewoon van bovenaf worden gefilmd met een simpel stockmuziekje er onder. Als regisseur is hij constant op zoek naar onverwachte manieren om recepten in beeld te brengen. “Ik vond het grappig om me in te beelden hoe zo’n recepten gefilmd zouden worden door een grote regisseur van Hollywood,” vertelde hij aan Business Insider.

De regisseur

David Ma filmde alvast vier recepten in de stijl van vier verschillende regisseurs: Quentin Tarantino, Wes Anderson, Alfonso Cuaron en Michael Bay. Aan Business Insider vertelde hij ook dat hij na deze vier video’s nog graag een recept in de stijl van Christopher Nolan en Alfred Hitchcock zou maken.

Wij zijn alvast benieuwd welk recept hij daarvoor zou kiezen.

De nieuwe projecten van de échte Michael Bay en de échte Tarantino zien er alleszins ook veelbelovend uit.

Reageer op artikel:
Wat als een beroemde regisseur uit de film een recept zou filmen?
Sluiten