Alrik
Alrik accessories 27 apr 2019

De vijf best geklede mannen op de ‘Avengers: Endgame’-première

Sinds deze week is ‘Avengers: Endgame’ te zien in de Belgische zalen. Eerder deze week vond de officiële première plaats in het Los Angeles Convention Center. Voor één keer richten we onze blik op de superhelden in het echte leven. Wie zijn de best geklede mannen?

Chris Evans (Captain America)

Een blauw pak tijdens het warme lenteweer is natuurlijk een perfecte keuze, maar Chris Evans geeft zijn look een extra twist door meerdere tinten blauw met elkaar te combineren. Hij draagt er perfecte lakschoenen onder, maar de zonnebril mag hij volgende keer op de paarse loper wel even af doen. Hoe dan ook: Chris Evans, die je natuurlijk kent als Captain America, snapt het.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chris Evans Online (@chrisevansonline) op

Don Cheadle (War Machine)

Een paars pak met een zwart shirt en witte sneakers: aan wie je dit ook uitlegt, niemand snapt het. Maar Cheadle doet het gewoon en de 54-jarige acteur rockt in deze outfit. Normaal zijn witte sneakers onder een pak een kleine wereldramp, maar Don Cheadle laat zien dat het toch echt wel kan. Je ziet hem in ‘Avengers: Endgame’ als superheld War Machine.

Bradley Cooper (Rocket Raccoon)

Bradley Cooper, die speelt toch helemaal niet mee in deze film? Eigenlijk wel, want hij spreekt de stem in van Rocket Raccoon. Bradley Cooper ademt stijl en tijdens de première in Los Angeles is dat niet anders. Classic, geen verdere uitleg nodig.

Sebastian Stan (The Winter Soldier)

Een wit T-shirt onder een pak kan zomaar eens heel goed uitpakken. Dat bewijst Sebastian Stan, die The Winter Soldier speelt in ‘Avengers: Endgame’. Applaus voor zijn ‘Miami Vice’- look op de paarse loper van deze iconische première.

Chris Hemsworth (Thor)

Niemand, maar dan ook echt niemand komt weg met dit patroonpak, behalve Chris Hemsworth. Deze überman staat met alles wat hij draagt. De zwarte das en het roze brilletje maken het echt compleet.


Getty Images

Bonus: de twee best geklede vrouwen

Als je aan de vrouwen denkt die in deze film meespelen, dan kom je al gauw uit bij Captain Marvel (Brie Larson) en Black Widow (Scarlett Johansson). Meteen ook de twee best geklede vrouwen van de ‘Avengers: Endgame’-première.

Brie Larson (Captain Marvel)

Scarlett Johansson (Black Widow)

Zo ver ging Marvel om het einde van ‘Avengers: Endgame’ geheim te houden

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
De vijf best geklede mannen op de ‘Avengers: Endgame’-première
Sluiten