Stuff 28 okt 2018 Lesley

De beste draadloze koptelefoons voor ieders budget

Voor een écht goede koptelefoon tel je wel wat geld neer, maar goede audio is de investering waard: niets vervelender dan een slecht zittende of krakende hoofdtelefoon. Gelukkig vind je ook al een fijne selectie voor iets minder centen, en wij zetten zowel de duurdere exemplaren als de budgettoppers graag even op een rijtje. 

Sony WH-1000XM3

Deze draadloze koptelefoon is dé topper uit deze serie en onze persoonlijke favoriet. De stijlvolle Sony-koptelefoon ziet er allereerst ontzettend strak uit én hij heeft een hoog draagcomfort. De Bluetooth-verbinding met laptop of telefoon werkt perfect en de batterij gaat maar liefst 38 uur mee, dus dan mag je trein al eens vertraging hebben. Met een prijs van 379 euro is ‘ie zeker niet goedkoop, maar de investering zeker en vast waard.

beste koptelefoons

Marshall Major II Bluetooth

Je kent ze vooral van hun legendarische gitaarversterkers, maar ze gaan ook al een tijdje mee in de wereld van de koptelefoons. Marshall slaagt er telkens weer in om goede én goedkope producten op de markt te brengen. De Major ziet II er fantastisch uit, heeft een fijne pasvorm en een sterke accu waarmee je zo’n 30 uur voort kunt.

Als je de bluetoothfunctie even beu bent, kun je ook gewoon een ouderwetse kabel inpluggen en muziek luisteren waar je maar wilt. Voor 88 euro heb je al een stijlvolle Marshall-koptelefoon.

beste koptelefoons

Bose QuietComfort 35 II

De QuietComfort 35 II wordt hoog aangeprezen vanwege z’n noise cancelling-functie, draagcomfort en accuduur van twintig uur. Het leuke aan de QuietComfort 35 II is dat er in de koptelefoon een microfoon zit waarmee je de Google Assistent kunt oproepen.

beste koptelefoons

JBL E65BT NC

Noise cancelling voor een scherpe prijs, dat is wat deze koptelefoon je belooft. Voor 149 euro haal je de JBL met ergonomische oorkussens in huis, zo ben je er zeker van dat ‘ie niet gaat klemmen op je hoofd en altijd goed zit. De batterij gaat 15 uur mee (geen record, maar daar is de prijs ook naar). Binnen twee uur is de headphone weer opgeladen.

beste koptelefoons

Bowers & Wilkins PX

Van een budgetmodel gaan we over op een high-end headphone. Bowers & Wilkins staat niet alleen bekend om klassie en kwaliteit, maar ook om de nette afwerking en het comfort van de hoofdtelefoons. De PX is een perfecte combinatie van geluid, techniek en comfort.

Zo kun je met een app de noise cancelling aanpassen naar je eigen wensen, een functie waarmee ook de Sony WH-1000XM3 pronkt. Je betaalt er 400 euro voor, maar met zo’n performance kun je natuurlijk wel een hogere prijsklasse verwachten.

beste koptelefoons

AKG Y50 BT

We sluiten af met een tamelijk goedkoop model. De AKG Y50 BT kost je maar 148,99 euro en is dat geld dubbel en dik waard. De geluidskwaliteit is goed en je kunt 20 uur van de beste muziek genieten. Ook voor gamers en professionele praatjesmakers is dit een geschikt model, want hij heeft een ingebouwde microfoon in de oorschelp zitten zodat je altijd goed verstaanbaar bent.

beste koptelefoons

Nog meer noise-cancelling koptelefoons?

De 10 beste noise-cancelling koptelefoons van 2018

Reageer op artikel:
De beste draadloze koptelefoons voor ieders budget
Sluiten