Jelle
Jelle Entertainment 24 mrt 2019

Dit zijn de 5 beste PS4-games van dit moment

De PlayStation 4 gaat inmiddels al een tijdje mee en we zagen al heel wat toffe games de revue passeren. Er bestaat discussie over welke nu precies de beste PS4-games zijn, en natuurlijk zijn ‘Uncharted 4’ en ‘The Last of Us’ nog altijd toffe games en blijft ook ‘GTA 5’ een titel waar je vele uren aan kunt besteden, maar ze zijn wel al een beetje verouderd. Dit zijn – wat ons betreft – de vijf beste PS4-games van dit moment.

‘God of War’

‘God of War’ wordt door velen gezien als de beste game die in 2018 is uitgekomen en is als exclusieve game voor de PlayStation 4 absoluut een musthave. In de game ga je andermaal aan de slag met Kratos, maar deze keer ben je te vinden in de Noorse mythologie en word je bijgestaan door je zoon Arthreus.

Samen maak je een groot avontuur mee, waarbij je te maken krijgt met vele vijanden die je met het sterke vechtsysteem moet afmaken. Bovendien vind je tijdens je tocht voorwerpen om Kratos sterker te maken en verdien je goud om upgrades mee aan te schaffen.

review god of war

‘Spider-Man’

Voor de komst van Marvel’s Spider-Man was het niet al te best gesteld met de ‘Spider-Man’-games. Maar deze game is gemaakt door Insomniac Games, die je onder andere van Ratchet & Clank kent en is van het begin tot en met het einde gewoon goed. In de game krijg je een boeiend verhaal voorgeschoteld, waarbij je aan de slag gaat met een iets oudere Peter Parker.

Ondanks het feit dat hij ouder en verstandiger is, heeft hij nog altijd moeite om een balans tussen zijn normale leven en dat van Spider-Man te vinden. Daarnaast is het een game waarbij je vrij kunt webslingeren in de stad en je vele vijanden moet uitschakelen.

beste ps4-games

‘Red Dead Redemption 2’

‘Red Dead Redemption 2’ is de meest recente titel van Rockstar Games, een ontwikkelaar die je voornamelijk kent van hun ‘GTA’-games. Dit western-epos speelt zich af voor de gebeurtenissen van het eerste deel en laat je kennis maken met Arthur Morgan, die lid is van de Van der Linde-gang.

Met hem en zijn gang moet je proberen een plek te vinden in een maatschappij die flink aan het veranderen is. Daarnaast is het een heerlijke game om op je paard rond te rijden en te gaan jagen op de verschillende beesten die de wereld rijk is.

beste ps4-games

‘Resident Evil 2’

De meest recente game in dit lijstje is ‘Resident Evil 2’. De game kwam oorspronkelijk uit in de jaren ’90 op onder andere de PlayStation. Dit jaar werd de game opnieuw uitgebracht en naast het feit dat de game voorzien is van een nieuw likje verf, speelt het ook als een moderne titel, waarbij je te maken krijgt met alle enge momenten en waarbij je vast meer dan eens met je hart in je keel zit.

beste ps4-games

‘The Witcher 3’

‘The Witcher 3’ is de enige game in dit rijtje die al ouder is dan een jaar. Sterker nog, het origineel kwam in 2015 uit, waarna er ook nog een paar grote uitbreidingen verschenen. Toch is het een game die je vandaag de dag blind in huis kunt halen.

De wereld waarin de game zich afspeelt ziet er fantastisch uit, van de de mogelijkheden om avonturen te beleven tot de diepgang van de personages. Tel daarbij een uitstekend vechtsysteem op en je hebt een RPG van wereldformaat, die vier jaar na release nog altijd zwaar de moeite waard is.

beste ps4-games

Geen televisie voorhanden? Ook op je iPad en iPhone kun je PS4-games spelen.

Speel nu ook PS4-games op je iPhone en iPad

Bron: Want

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 beste PS4-games van dit moment
Sluiten