Thomas
Thomas Life 26 mrt 2019

Het bekendste bier uit ‘Breaking Bad’ is binnenkort echt te koop

Het is alweer bijna vijf jaar geleden dat de laatste aflevering van ‘Breaking Bad’ op televisie verscheen. Gelukkig kunnen we de briljante reeks dankzij Netflix blijven bingen. En binnenkort doe je dat met een wel heel toepasselijk pintje in de hand, want SchraderBräu gaat er echt komen.

Als je de serie gezien hebt, weet je natuurlijk meteen waar we het over hebben. Mocht dat niet (meer) het geval zijn, here goes: de schoonbroer van Walter White, Hank Schrader (gespeeld door Dean Norris), werkt voor de DEA, maar naast het oppakken van drugscriminelen heeft hij nog andere hobby’s. Zo verzamelt hij stenen – correctie: mineralen – en brouwt Hank zijn eigen bier.

Hank Schrader krijgt eigen pintje

Hij noemt het goudgele graandrankje SchraderBräu en het passeert meermaals in de reeks. Wij vragen ons al jaren af hoe het goedje dan precies smaakt en daar kunnen we nu dus eindelijk achterkomen. De prijswinnende brouwerij Figueroa Mountain Brewing Co. uit Californië is gespecialiseerd in Duits bier en haalde de merkrechten voor SchraderBräu binnen.

“Het is een droom die uitkomt om samen met Sony Pictures en Figueroa Mountain met een product te komen waar ik veel passie voor heb. Samen met het team van Figueroa heb ik hard gewerkt aan een recept voor een mogelijk prijswinnend bier dat een groot publiek zal aanspreken,” aldus Dean Norris.

“We hebben er veel tijd en moeite in gestoken om een pintje te maken dat waardig is aan de show en alle geweldige fans. Wij vinden het eindresultaat in ieder geval fantastisch!”

Het beste van Hank in ‘Breaking Bad’

Wanneer en waar SchraderBräu zal worden verkocht is nog niet bekend. Er is al wel een door Sony opgezette website live, maar daar staan alleen nog maar de woorden Coming Soon! Volgens bronnen gaat het pintje samen met andere merchandise ergens eind mei verschijnen. We houden het voor je in de gaten.

‘Breaking Bad’-film op Netflix

Het zijn mooie tijden voor Breaking-Bad fans, want er wordt op dit moment ook gewerkt aan een heuse vervolgfilm met behoorlijk wat leden uit de originele cast. Meer weten over deze film?

De ‘Breaking Bad’-film komt naar Netflix én hij heeft intussen ook een naam

Bron: Maxim

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Het bekendste bier uit ‘Breaking Bad’ is binnenkort echt te koop
Sluiten