Stuff 31 jul 2018 Jutta

Vijf bluetoothspeakers die al je outdooravonturen overleven

Af en toe zet je je zinnen op een tof gadget en als dat nog nuttig is ook, is dat mooi meegenomen. Manners zet er graag een aantal voor je op een rijtje die leuk zijn om cadeau te doen (aan je broertje, nadat jij het beu bent) of om gewoon zelf te houden. Deze week: vijf bluetoothspeakers die je met een gerust hart mee naar buiten kunt nemen. 

Bose SoundLink Revolve+

Bose staat bekend om zijn hoge geluidskwaliteit en dat is niet anders bij de bluetoothspeakers van het merk, zoals deze SoundLink Revolve+. Het apparaat levert muziek in alle richtingen en gaat tot zestien uur mee met een volle batterij. Je kunt hem gerust mee naar buiten nemen in de regen, want hij is waterbestendig. En zelfs als hij valt hoef je je niet meteen zorgen te maken, dankzij de bumpers in het design.

bose bluetoothspeakers

Prijs: 300 euro.

Bang & Olufsen Beoplay A2 Active

De B&O Beoplay A2 Active is de opvolger van de normale Beoplay A2. Ook deze speaker speelt je favoriete liedjes af in alle richtingen en gaat tot 24 uur mee. Als je hem aan het opladen bent terwijl je muziek afspeelt, past het slimme apparaat de snelheid van het opladen automatisch aan, afhankelijk van de capaciteit van je oplader. Omdat hij speciaal gemaakt is om met je mee te nemen, komt hij met twee draagbandjes. Daarnaast kan ook de Beoplay tegen een spatje water.

bluetoothspeakers outdoor

Prijs: 400 euro.

JBL Xtreme

Deze Bluetooth speaker van JBL geeft je 15 uur aan zuiver luisterplezier dankzij het krachtige stereogeluid en de diepe bastonen. Daarnaast kun je de speaker ook gebruiken om een telefoontje te plegen, dankzij de ingebouwde microfoon. Het apparaat is uitgerust met twee USB-aansluitingen, zodat je bijvoorbeeld ook meteen je smartphone en tablet ermee kunt opladen. Ook deze speaker is spatwaterdicht, maar is met een gewicht van 2,1 kg wel een beetje aan de zware kant en dus niet zo handig om mee te nemen op een kampeertripje.

bluetoothspeakers outdoor

Prijs: 200 euro. 

Braven BRV-X

Ook de Braven BRV-X vergezelt je buiten op al je avonturen, terwijl hij de sfeer verzekert met een gezellig muziekje. Hij is misschien wat minder bekend dan de andere bluetoothspeakers op de lijst, maar hij staat moedig zijn mannetje. Met een volle batterij gaat hij tot 12 uur mee en uiteraard is hij ook spatwaterdicht. Daarnaast kun je ook deze speaker gebruiken om mee te bellen.

bluetoothspeakers

Prijs: 200 euro.

Ue Boom 2

De Ue Boom 2 is een krachtige speaker, die 360 graden muziek levert. Zo geniet je overal van diepe tonen en een krachtige bas. Met een volle batterij kan dat tot maximaal vijftien uur na elkaar. Daarnaast is de speaker bestand tegen vuil en water en ook een valpartij schrikt het apparaat niet af. Je kunt meerdere Boom 2-speakers aan elkaar koppelen om het luisterplezier te vergroten en te verspreiden. De Ue Boom 2 is wat de prijs betreft één van de goedkopere speakers op de lijst en staat bekend om zijn zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

bluetoothspeakers outdoor

Prijs: 120 euro.

Dit is de Sonos Beam: de meest complete slimme speaker tot nu toe

Dankzij dit gagdet heb je geen speaker meer nodig

Reageer op artikel:
Vijf bluetoothspeakers die al je outdooravonturen overleven
Sluiten