Jelle
Jelle Entertainment 1 apr 2019

De eerste beelden van ‘Borderlands 3’ zijn er én het eerste deel krijgt een remaster

Een van de leukste games die je coöperatief kunt spelen is ‘Borderlands’. Op de planeet Pandora krijg je verschillende uitdagingen waarbij je met vele verschillende wapens vijanden afknalt. Je bent daarbij telkens op zoek naar betere wapens om zo sterkere vijanden te verslaan. Dit jaar komen er twee games uit. Ten eerste heb je met ‘Borderlands 3’ een groot nieuw deel, maar daarbovenop wordt het eerste deel opnieuw uitgebracht.

‘Borderlands 3’

Tijdens een presentatie op de PAX East-gamebeurs heeft ontwikkelaar Gearbox Software het nieuwste deel onthuld in de vorm van een teaser. De ontwikkelaar beloofde bovendien dat we op 3 april meer van de game te zien krijgen.

Toch kunnen we uit de teaser al heel wat dingen halen. Zo kun je opnieuw met vier man aan de slag, draait het nog steeds om de mogelijkheid om betere wapens te verzamelen en komen vele oude bekenden uit de voorgaande games terug.

Maar tegelijkertijd hebben we ook veel vragen. Wanneer komt de game bijvoorbeeld uit? En hoe zorgt de game ervoor dat hij in 2019 of 2020 nog actueel is? Hopelijk horen we daarover snel meer. Hieronder vind je intussen nog een paar screenshots uit de trailer.

borderlands 3 borderlands 3 borderlands 3 borderlands 3

‘Borderlands: Game of the Year Edition’

Naast de aankondiging van ‘Borderlands 3’ is ook bekendgemaakt dat het eerste deel opnieuw wordt uitgebracht. ‘Borderlands: Game of the Year Edition’ brengt het originele avontuur in een 4K-resolutie met HDR en verschijnt al op 3 april. De game is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Naast het feit dat de game er een stuk beter uitziet, zijn er ook andere verbeteringen doorgevoerd.

Zo krijgt de game een minimap, waardoor het overzichtelijker is waar je heen gaat. Ook ondersteunt de game SHiFT, waarmee je via codes, die door de social mediakanalen van de game worden gedeeld, Golden Keys krijgt. Daarmee kun je speciale lootboxes openen en op die manier speciale wapens krijgen. Ook van die game hebben we een paar screenshots.

borderlands 3 borderlands 3 borderlands 3 borderlands 3

Meer briljante games?

Dit zijn de 5 beste PS4-games van dit moment

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
De eerste beelden van ‘Borderlands 3’ zijn er én het eerste deel krijgt een remaster
Sluiten