Entertainment

De ‘Breaking Bad’-film komt naar Netflix én hij heeft intussen ook een naam

Wij kunnen al niet meer wachten

Dat ‘Breaking Bad’ tot de beste series ooit behoort, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Hebben we trouwens ook al genoeg gedaan, maar het is dan ook echt zo. Ons geluk kon dan ook niet op toen bekend raakte dat er een film rond de serie gemaakt wordt en wij kunnen al niet wachten op het resultaat. De werktitel is ‘Greenbrier’ en er zijn al een paar details vrijgegeven. 

Netflix

De ‘Breaking Bad’-film is – net als de serie – eigendom van de Amerikaanse zender AMC, maar – en hier komt het goede nieuws! – hij zal als eerste te zien zijn op Netflix. Dat is vooral goed nieuws voor iedereen die niet in Amerika woont, want zo kunnen wij de film ook gewoon zien.

De werktitel van het project heet ‘Greenbrier’, maar wanneer het vervolg op de iconische reeks te zien zal zijn op Netflix is nog niet bekend.

Jesse Pinkman en Walter White

Waar de film over gaat, is inmiddels ook bekend. Volgens bronnen van The Hollywood Reporter zal het verhaal draaien om Jesse Pinkman en gaat de film verder waar de serie ophield. Logischerwijze is de hoofdrol dus voor Aaron Paul, die de rol van Jesse ook al op zich nam in de serie die in 2013 ten einde kwam, maar hij is waarschijnlijk niet het enige bekende gezicht dat we gaan terugzien.

De geruchten doen namelijk ook de ronde dat Bryan Cranston zijn opwachting zal maken in de film. In welke vorm is nog niet bekend, maar de acteur heeft kenbaar gemaakt dat hij meteen ‘ja’ zou zeggen als de maker, Vince Gilligan, bij hem zou aankloppen. Laten we hopen dat die laatste dat doet, want een ‘Breaking Bad’-film is natuurlijk niet compleet zonder de iconische Walter White.

Kun je echt niet meer wachten tot het duo terugkeert naar je scherm? Ook deze reünie is legendarisch.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


15-02-2019 - Thomas