Thomas
Thomas Entertainment 5 dec 2018

Wonderschone Brie Larson is ongekend badass in nieuwe ‘Captain Marvel’-trailer

Tussen al die mannelijke superhelden (denk: Iron Man, Captain America, Thor, Spider-Man, …) zorgden Scarlet Witch en Black Widow al wel voor een vrouwelijke toets, maar échte heldinnen waren dat toch nog niet. Tijd voor verandering en daar zorgt ‘Captain Marvel’ voor – en Brie Larson ziet er al even goed uit als de film zelf.

Brie Larson als superheldin

De eerste trailer verscheen een paar maanden geleden al en maakte toen behoorlijk wat indruk. De teaser maakte heel erg duidelijk dat dit dé vrouw is die in de zomer van 2019 Thanos gaat stoppen. Rest enkel nog de vraag: waarom deed ze dat niet al in ‘Avengers: Infinity War’?

Een deel van het antwoord is wellicht dat ze nu nog een kaskraker op het publiek kunnen afvuren, maar ook de verhaallijnen scheppen duidelijkheid. ‘Captain Marvel’ wordt namelijk een prequel en het verhaal achter Carol Danvers (de echte naam van Captain Marvel) is behoorlijk uitgebreid.

Als we op de trailers mogen afgaan krijgen we in de film haar gehele levensloop te zien: van haar eerste stapjes als superheld tot het moment waarop Thanos met zijn vingers knipt.

‘Captain Marvel’ is in vele opzichten een bijzondere film: de Marvel-films beginnen aan een nieuwe fase (van drie naar vier) en er staan behoorlijk wat veranderingen voor de deur. Eindelijk krijgen we een vrouwelijke superheldin die zegt waar het op staat – en daar hebben ze precies de juiste actrice voor gevonden.

Brie Larson is niet alleen bloedmooi, ze heeft ook iets stoers en bovenal een unieke uitstraling: geen doorsnee vrouw, wel een bijzondere verschijning. En zeg nu zelf: ken je betere eigenschappen voor iemand die een superheld moet spelen?

Waarom niet alleen Captain Marvel, maar ook Brie Larson een superheldin is

Releasedatum

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten om Brie Larson als Marvel-heldin op het witte doek te zien, want vanaf begin maart draait ‘Captain Marvel’ in de bioscopen. Bovendien gaat ‘Captain Marvel’ ook een belangrijke rol spelen in ‘Avengers 4’.

Schrijvers van ‘Avengers 4’ onthullen een verrassend hoofdpersonage

Reageer op artikel:
Wonderschone Brie Larson is ongekend badass in nieuwe ‘Captain Marvel’-trailer
Sluiten