Entertainment

Bryan Cranston onthult welke bijzondere rol hij nog zou willen spelen

En hij lijkt op de man in kwestie ...

Hij speelde de vader van een disfunctionele familie, was een geheim agent, zat in ‘How I Met Your Mother en werd een levende legende dankzij zijn rol als Walter White in ‘Breaking Bad‘. En nu wil Bryan Cranston gestalte geven aan een andere legende: Stan Lee. 

De acteur heeft namelijk groot ontzag voor de onlangs overleden bedenker van Spider-Man, Iron Man, Captain America, X-Men en vele andere grote superhelden. Dat werd onlangs nog maar weer eens duidelijk toen Bryan Cranston werd geïnterviewd door Unilad.

Stan Lee kwam ter sprake omdat er nogal wat mensen zijn die vinden dat beide heren op elkaar lijken. Zo ontwierpen een paar fans zelfs al filmposters voor een prent over het leven van Stan Lee met Bryan Cranston in de hoofdrol.

Bryan Cranston

Bryan Cranston als Stan Lee

Dit was voor de ‘Breaking Bad’-acteur een mooi moment om zijn bewondering voor de man achter Marvel uit te spreken. “Hij heeft een eerlijke en oprechte manier van verhalen vertellen. Hiermee wist hij het publiek niet alleen in het verhaal te zuigen, maar zorgde hij er ook voor dat ze een emotionele band op konden bouwen met de karakters.”

“Hij had een fantastisch gevoel voor hoe je een superheld toch menselijk kunt maken. Hun acties zijn herkenbaar voor mensen en ondanks dat ze helden zijn, gaf Lee ze ook zwaktes. Dat is waarom de superhelden van Marvel zo populair zijn. Ze zijn niet perfect,” aldus Bryan Cranston tegen Unilad.

Nog geen plannen voor een film

Hij liet dan ook weten dat hij het wel ziet zitten om de hoofdrol te spelen in een biografische film over het leven van Stan Lee. “Ik ben zeker geïnteresseerd om die rol op me te nemen als iemand besluit om het leven van de geweldige meneer Lee te verfilmen.” Die plannen zijn er op dit moment helaas nog niet, maar wij hebben er wel vertrouwen in dat zo’n film er ooit komt.

Bron: Maxim

03-12-2018 - Thomas