Jill
Jill Uncategorized 5 dec 2019

7 cadeaus die op de kerstlijst van iedere ‘Star Wars’-fan moeten staan

Kerstmis is een tijd van gezellig samenzijn, verbondenheid, bezinning en … het is ook een mooie gelegenheid om toffe cadeaus te scoren. Hier is alvast wat inspiratie om je kerstlijst te vullen als je gek bent op ‘Star Wars’.

Lightsaber-mok

Vind jij die mokken waar pas een tekening op verschijnt zodra de wanden opwarmen maar saai? Deze uit het ‘Star Wars’-universum kan je vast wel bekoren. Zo verschijnen de laserstralen van de lightsabers op onderstaande mok pas als je er een warm drankje in hebt gegoten. Je koopt ‘m voor 11,95 euro bij Getdigital.

cadeaus voor fans Star Wars
Bron: Get Digital

Millenium Falcon in LEGO

Een favoriet onder veel ‘Star Wars’-fans is de Millenium Falcon van LEGO. Je hebt er niet alleen veel puzzelplezier aan, zodra je ruimteschip af is kan het ook echt als decoratiestuk dienen (wat je vriendin daar ook van zegt). De grote variant kost je wel maar liefst 849 euro, je hebt al een minder uitdagende versie voor 169 euro.

cadeaus fan Star Wars
Bron: LEGO LEGO

Chewbacca-badjas

Iemand die geen fan is van Wookies moet je niet vertrouwen. Zin om jezelf om te toveren tot je favoriete Wookie? Dan is deze Chewbacca-badjas jou op het lijf geschreven (pun intended). Je koopt ‘m voor 39,95 euro bij Radbag.

cadeaus fan Star Wars
Bron: Radbag

Merry Sithmas-kersttrui

Ben je nog niet in het bezit van een foeilelijke kerstrui? Gemiste kans! Gelukkig weet je nu waar je een Merry Sithmas-kerstrui kunt vinden voor zo’n 27 euro: Amazon. Liever iets dat je niet per se alleen naast de kerstboom kunt dragen? Dan is de Levi’s x ‘Star Wars’-collectie iets voor jou.

cadeaus fan Star Wars
Bron: Amazon

Le Creuset x Star Wars

Menig kok droomt van een echte Le Creuset-stoofpot. Goed nieuws voor koks die ook van ‘Star Wars’ houden: beide merken sloegen de handen in elkaar om een speciale collectie te maken. In de aanbieding? Een Darth Vader-stoofpot, een bevroren Han Solo-ovenschotel en kleine stoofpotjes in R2-D2, BB-8 en C-3PO-thema. Respectievelijke kostprijs: 329 euro, 399 euro en 80 euro voor de droid-set. Liever iets goedkoper? De onderzetters kosten elk twintig euro bij Le Creuset.

Bron: Le Creuset Le Creuset
cadeaus fan Star Wars
Bron: Le Creuset Le Creuset
Bron: Le Creuset Le Creuset

R2-D2 Droid Sphero

Het is nog even wachten tot er in het echte leven R2-D2’s rondrijden. Maar dat betekent niet dat je al geen voorsmaakje kunt krijgen. Deze Droid Sphero kun je met je smartphone besturen. Ideaal om de kat des huizes (of je lief) een paar keer goed te doen verschieten. Kostprijs: 99,99 euro via Bol.com.

cadeaus fan star wars
Bron: Bol.com Bol.com

Filmtickets voor de ‘Star Wars’-marathon bij Kinepolis

Eind december komt de nieuwe ‘Star Wars’-film ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’. Om dat te vieren speelt Kinepolis ook de eerste twee delen waarin Rey centraal staat af. Naast de films krijg je ook een drankje, snack en goodiebag en dat voor 25,95 euro per persoon. Zet woensdag 14, zaterdag 21 of zondag 28 december vast in je agenda. Tickets vind je hier.

Meer gadgets in ‘Star Wars’-thema? Bekijk deze drie dan eens.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
7 cadeaus die op de kerstlijst van iedere ‘Star Wars’-fan moeten staan
Sluiten