Entertainment

‘Captain Marvel’ onder vuur: “Avengers cast wil niet verder met Brie Larson”

Is dit al het einde van Captain Marvel?

De cast van de ‘Avengers’ is niet blij dat Brie Larson in de toekomst het gezicht wordt van het MCU. Er gaat een gerucht de ronde dat een bepaalde actrice het gevoel heeft dat de andere Marvel-acteurs aan de kant worden geschoven, de actrice in kwestie zou Elizabeth Olsen zijn.

captain marvel

Bob Iger is niet blij met ‘Captain Marvel’

Het YouTube-kanaal Film Gob wist te vertellen dat Marvel ongerust is. De CEO van Disney, Bob Iger, is niet gelukkig met het standpunt van Kevin Feige, president van Marvel Studios. De reden? Feige is de enige die Brie Larson steunt. En dat bevalt Bob Iger helemaal niet. Hij heeft een probleem met de verhaallijn die ‘Captain Marvel’ volgt. De kans bestaat dat er een vroegtijdig einde komt aan het contract van Brie Larson, terwijl het initieel wel de bedoeling was dat Larson in zeven films zou verschijnen.

Waar of niet waar?

Zoals bij elk gerucht is het niet zeker wat er van aan is, maar waar rook is moet vuur zijn, toch? De Washington Post heeft bevestigd dat de film een grote PR-nachtmerrie aan het worden is.

Bob Iger zit niet te wachten op een nieuw ‘Star Wars: The Last Jedi’-fiasco. De film zorgde ervoor dat fans hun band met Star Wars hebben verbroken. Wat verklaart waarom ‘Han Solo’ geen succes was in zijn openingsweek en dat Disney zijn ‘Star Wars’-films heeft gepauzeerd. Nu is de vraag of het MCU hetzelfde lot te wachten staat.

Samuel L. Jackson gooit olie op het vuur

Brie Larson en Samuel L. Jackson zijn daarnaast nog om een andere reden in de media verschenen. Larson bevindt zich in een levendige discussie over haar ‘politiek correcte’ opmerkingen over blanke mannen. Samuel L. Jackson laat dan weer van zich horen door President Trump te vergelijken met een eigenaar van een slavenplantage.

Bron: Cosmic Book

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


12-03-2019 - Jan