Jelle
Jelle Entertainment 11 feb 2019

De ‘Captain Marvel’-website is een heerlijke throwback naar de 90’s

In het begin van het internettijdperk zagen websites er vreselijk uit. Via online archiefpagina’s kun je soms herbeleven hoe het er toen aan toeging, al kun je ook gewoon de site rond de nieuwe grote superheldenfilm ‘Captain Marvel’ bezoeken. De website is heerlijk nostalgisch en als je het ons vraagt een must om te bezoeken.

Geniale ‘Captain Marvel’-website

De geweldige website is hier te bezoeken, inclusief nostalgische flashback richting jaren negentig. De film zelf speelt zich ook in die setting af, dus wat dat betreft is het een logische knipoog. Hoe de website eruitziet? Alsof hij in elkaar is geknutseld door een twaalfjarige scholier die aan de slag is gegaan met een ‘maak je eigen website-tool.

Uiteraard is er dus ook een counter die toont hoeveel mensen de site al bezocht hebben en kun je de trailer (in lage resolutie natuurlijk) bekijken om meer te weten te komen over de verschillende personages in de film. Uiteraard is die klungeligheid net wat de hele boel geniaal maakt.

captain marvel website

Denk er nog een paar lelijke gifs, links in afbeeldingen, animaties en Word-Art bij et voilà … je hebt een website. Fout en heerlijk tegelijkertijd. De film draait vanaf begin maart in de bioscoop en niemand minder dan Brie Larson neemt de rol van Captain Marvel op zich. Daarnaast is er ook een belangrijke rol weggelegd voor Samuel L. Jackson als de jonge Nick Furry.

Zie je Larson liever schitteren in hoge resolutie? Dan vind je de trailer van de film hier terug.

Wonderschone Brie Larson is ongekend badass in nieuwe ‘Captain Marvel’-trailer

Bron: Want

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
De ‘Captain Marvel’-website is een heerlijke throwback naar de 90’s
Sluiten