Sander
Sander Health 18 jan 2019

Chris Hemsworth traint voor een nieuwe rol en jij kunt daarvan leren

De almachtige Thor heeft onlangs een korte pauze genomen om wat tijd door te brengen met de familie, maar nu is hij back in business. Acteur Chris Hemsworth staat weer dagelijks in de fitness waar hij traint als een geharde marinier. Of in ieder geval als iemand die op het punt staat die rol te spelen.

Dit doet hij ter voorbereiding op zijn volgende film, waarvan de opnames nu bezig zijn. Hemsworth speelt daarin een huursoldaat die niets te verliezen heeft. De titel kennen we nog niet, maar de film gaat over een dodelijke missie die het personage van Hemsworth moet volbrengen. En zoals we allemaal weten: je redt de wereld niet zonder abs.

Zo traint Chris Hemsworth

“Het personage dat ik op dit moment speel,” onthulde Hemsworth in een recente Instagram-post, “is een ex-militair, dus ik heb mijn training opgesteld met advies van een paar helden met een militaire achtergrond. De nadruk ligt op kracht, snelheid, mobiliteit en weinig tot geen rust tussendoor om uithoudingsvermogen op te bouwen.”

Als ‘weinig tot geen rust’ niet intimiderend klinkt, luister dan naar het geluid dat Hemsworth maakt als hij aan het einde van onderstaande video de bokszak opzij stoot. En dat voor een man wiens armspieren al groeien als hij nog maar naar een stel gewichten kijkt.

View this post on Instagram

The character I’m playing at the moment is ex-military so I’ve been mixing up my training working with a few super humans with military backgrounds – the focus is on strength, speed, mobility and little to no rest to build endurance. Feeling goooooooood!Also been working on the sound I make after side kicking the heavy bag yeoooooooow ???????? #giveitacrack

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

View this post on Instagram

Kicking the week off with some good old fashioned “attack the bag cause it won’t attack you back and you’ll feel super tough” ???

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

De work-out

In de bovenste video’s begint hij met een variatie op de klassieke plank (met ondergeschikte side kicks). Vervolgens gaat hij verder met een zware bokszak door de hele kamer naar hem toe te trekken. Dan volgen push-ups op afwisselende zijden van de zak (elke keer met een hand bovenop de zak) en dan – nog steeds geen pauze –  een klassieke gevechtstouw work-out, afgewerkt met een snelle kickboks-sessie.

Wat jij hiervan kunt leren? Trainen op deze manier kan een handig hulpmiddel zijn voor iedereen die zijn ‘bench, bicep curl, dip’-routine wil opkrikken.

Wie niet sterk is, moet slim zijn

Tot slot weet Chris wel hoe hij kan voldoen aan The Rock’s norm om altijd de sterkste in de kamer te zijn.

View this post on Instagram

In Thailand, inspired by the big beautiful bull of a man himself @therock and created my own little paradise #onlyworkerintheroom

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

De stunt double van Thor had moeite met armspieren kweken

Reageer op artikel:
Chris Hemsworth traint voor een nieuwe rol en jij kunt daarvan leren
Sluiten