Redactie
Redactie Entertainment 26 mrt 2020

Coffee and Karam trailer: Netflix onthult verrassende komedie

Netflix komt op 3 april met Coffee and Karam, een cop comedy zoals je ze zelden ziet, maar natuurlijk propvol flauwe humor en actie. Een eerste trailer geeft een indrukwekkend voorproefje.

De Black List is een beruchte lijst in Hollywood. Dat is een verzameling aan ongeproduceerde scènario’s/scripts die aangeboden worden bij studio’s, maar vooralsnog zonder resultaat.

Netflix komt met Coffee and Kareem

Coffee and Kareem kwam daar in 2014 op te staan, maar gelukkig had Netflix er wel oren naar. Nu, zes jaar verder, nadert de lancering van deze Netflix Original. Dat viert de streamingdienst met een eerste volledige trailer.

De komedie wordt geregisseerd door Michael Dowse, die je kunt kennen van films als Stuber en Goon. Coffee and Kareem gaat over een twaalfjarige die een crimineel besluit in te huren. Zijn doel? De nieuwe vriend van zijn moeder bang maken en afschrikken. Je raadt het al: dat loopt compleet uit de hand.

Drugsbaas

De twaalfjarige Kareem Manning wordt gespeeld door Terrence Little Gardenhigh, zijn moeder door Taraji P. en haar nieuwe vriend James Coffee door Ed Helms. Waar de kleine Kareem niet rekening mee had gehouden is dat de nieuwe vlam van zijn moeder een politie-agent is.

Zijn plan mondt uit in een situatie waarin hij samen met Coffee op de vlucht is voor een beruchte drugsbaas in het meedogenloze Detroit. De rest van de cast bestaat onder andere uit David Alan Grier, Andrew Bachelor, RonReaco Lee en Betty Gilpin.

Degelijke cast

Het is in ieder geval top om te zien dat Netflix een degelijke cast op deze film heeft gezet. Net iets te vaak pikken studio’s films die op de Black List staan op, om er vervolgens een B-team op te zetten waardoor de meest briljante scripts en concepten alsnog belabberd uitpakken.

Ook voor Ed Helms is het een mooie kans om zijn comedy-chops weer eens te demonstreren. De afgelopen jaren heeft hij met Tag, Father Figures en de Vacation-reboot nou niet bepaald meesterwerken afgeleverd. De eerste trailer voor Coffee and Kareem maakt in ieder geval indruk, dus laat 3 april maar komen! De parodie-posters die je onder de onderstaande trailer vindt zijn in elk geval al briljant.

(Afbeeldingen: Netflix)
Reageer op artikel:
Coffee and Karam trailer: Netflix onthult verrassende komedie
Sluiten