Surinde
Surinde Clothing 14 apr 2019

De coltrui: het kledingstuk dat niet mag ontbreken in je kleerkast

Een van de kledingstukken die niet in je kleerkast mogen ontbreken is een coltrui en dat om een simpele reden: je kan ze eindeloos combineren. Met deze trui zie je er klassiek en stijlvol uit, maar je kan de turtleneck ook casual dragen.

Zakelijke look

Naar je werk, een belangrijke vergadering of een diner, … een coltrui past perfect in een zakelijke context. Combineer ze met een kostuum voor de perfecte look.

Ga voor een eenvoudige variant, gemaakt van wol of kasjmier. Vermijd de synthetische coltruien, die zijn beter geschikt voor een meer casual look. Je kan de trui dragen in een kleur die mooi contrasteert met je kostuum. Combineer je outfit met een paar sneakers of stoere enkellaarzen en creëer zo de perfecte mix tussen zakelijk en casual.

Een casual coltrui

Een jeansbroek, trui en een mooie jas, meer heb je niet nodig. Stap uit je comfortzone en ruil je standaardtrui eens om voor een coltrui. Een mooie coltrui gecombineerd met een goede jeansbroek, zullen je op de juiste manier doen opvallen in het straatbeeld.

Als je deze outfit dan nog eens afwerkt met een mooie leren jas, zie je er meteen stoer maar verfijnd uit. Het voordeel van een jeans is dat alles erop past, dus kan je gerust experimenteren met de kleur van je coltrui.

Combineer deze accessoires met je kostuum voor een classy touch

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
De coltrui: het kledingstuk dat niet mag ontbreken in je kleerkast
Sluiten