Entertainment

Conor McGregor gooit een American Football de lucht in en iedereen lacht zich kapot

Schoenmaker, blijf bij uw leest

‘Schoenmaker, blijft bij uw leest’ wordt weleens gezegd. En wij snappen waar dat gezegde vandaan komt als we Conor McGregor aan het werk zien met een American Football in zijn handen. De Ierse UFC-vechter kan een behoorlijk potje vechten, maar zijn linker is overduidelijk meer gemaakt om mee te stoten dan om mee te gooien. 

The Notorious verloor niet zo lang geleden vrij kansloos van Khabib Nurmagomedov, ondanks het feit dat hij valsspeelde – waarvoor hij nu een schorsing moet uitzitten. Na UFC 229 brak er namelijk een grote vechtpartij uit toen de Rus het team van McGregor aanvloog. Omdat ook de Ier zich niet kon inhouden, zitten beide mannen nu behoorlijk in de problemen.

De “worp” van Conor McGregor

Door alle ellende heeft McGregor nu wel weer wat meer vrije tijd. Hoe hij die opvult? Door naar een American Football-match te gaan kijken blijkbaar. Hij was afgelopen weekend namelijk aanwezig bij de Dallas Cowboys, een ploeg uit de National Football League. De eigenaar van dit team uit de op één na grootste stad in Texas, Jerry Jones, had Conor uitgenodigd.

Natuurlijk mocht hij vanop de mooiste plek in het stadion de wedstrijd tegen de Jacksonville Jaguars bekijken, maar hij mocht ook zelf een balletje werpen. Dat ging, zoals je hierboven kunt zien, niet helemaal goed.

De UFC-vechter produceerde geen strakke bullet pass, maar een … Tja, hoe moeten we het noemen? Een zwak lobje dan maar. We weten dat een American Football de lucht in gooien moeilijker is dan het eruitziet, maar dit is toch wel een heel matige poging. En dat vond Twitter duidelijk ook.

Gooien met steekwagentjes

Conor McGregor kan een carrièreswitch dus wel vergeten en moet gewoon in de octagon blijven. Gelukkig vielen er deze keer geen gewonden – de vorige keer dat de Ier met dingen begon te gooien, smeet hij namelijk een steekwagen door een busraam en daar konden zijn fans toch iets minder hard om lachen.

Bron: BroBible

15-10-2018 - Thomas