Sander
Sander Bikes 5 feb 2019

Vijf ontzettend knappe custom bikes van Deus Ex Machina

Klassieke motoren die vol zitten met gave modificaties en nieuwe accessoires: wie houdt er niet van custom bikes? Onderstaande vijf creaties komen zo uit de customshop van Deus Ex Machina rollen. Het Australische motor- en kleding merk staat bekend om zijn excentrieke motoren. Van crossers tot choppers, ze kunnen het allemaal! 

Transscrambler

De Ducati Scrambler is op zichzelf al een vette motor, maar de mannen van Deus Ex Machina doen er met de Transscrambler nog een schepje bovenop. Deze Scrambler kreeg een onder andere een nieuw kleurtje, nieuwe lampen, een dik Japans zadel, een zwarte uitlaat en nieuwe aluminium spatborden. Een geweldige prestatie. Meer info en foto’s vind je op de website van Deus Ex Machina.

The Maniac

The Maniac is speciaal gebouwd voor MotoGP-rijder Andrea Iannone die vanwege zijn bizarre inhaalacties ‘de maniak’ wordt genoemd. De opgefleurde Suzuki DR-650 is straatlegaal en met zijn nieuwe motor kan hij de hele wereld aan. Een klassieke enduro-crosser in een nieuw jasje.

XV-Twin 1200

Uiteraard slaan de motorharten van Deus ook voor Harley Davidson. Het is ze gelukt om een rebelse XL 1200C om te toveren in een echte gentleman. Om de motor subtieler te maken kreeg de XV-Twin een nieuwe voorvork, een nieuw kleurtje en cognackleurig stuur, LED-lampen, een 2-in-1-uitlaat en het achtereinde van een caféracer. Een geweldige bike waar iedereen van zal opkijken.

The Deus Dues

De Deus Dues is de definitie van cross. De stoere crossmotor is gebouwd op het frame van een Yamaha WR-450 uit 2000 en is klaar voor zand, sneeuw en modderige bergweggetjes. De Deus Dues is volledig gestript en vernieuwd, van de tank tot aan het zadel. De combinatie van zwart met goud staat hem uitermate sexy en je hebt geluk, hij is nog te koop!

The Midnight Rambler

Deze dirt-tracker in donkere tinten en met cross-invloeden is een stoere versie van de Kawasaki W650. De W650 is gestript, kreeg een motorcross-stuur, nieuwe lampen, een dikke uitlaat, gedetailleerd zadel en een prachtige kleur. Een parel in de nacht die ook overdag een plezier is om mee te rijden.

Meer custom bikes

Raak je niet uitgekeken? Check dan op de website van Deus alle custom motoren van de Australiërs, maar ook in Duitsland maken ze indrukwekkende machines!

Aanschouw de prachtige BMW R nineT Falcon custom bike

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Vijf ontzettend knappe custom bikes van Deus Ex Machina
Sluiten