Lesley
Lesley Entertainment 17 apr 2019

Hilarisch: ‘Game of Thrones’-cast spelt Daenerys Targaryen

Al bijna tien jaar hebben ze dag in dag uit met Daenerys Targaryen te maken, maar hoe spel je die vermaledijde naam? Nu, aan de cast van ‘Game of Thrones’ hoef je dat duidelijk niet te vragen.

‘Game of Thrones’-cast spelt Daenerys Targaryen

Er wordt zoveel voorbeschouwd op het achtste seizoen van ‘Game of Thrones’ dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Snappen we, maar sommige dingen wil je nu eenmaal niet missen – zoals deze hilarische video van Los Angeles Times, waarin ze de cast van ‘Game of Thrones’ in een interview vroegen om de naam Daenerys Targaryen te spellen en het resultaat is hilarisch.

Acteur Jacob Anderson (Grey Worm) reageert in de video direct met ‘Nope!’. Geen beginnen aan. Maar uiteindelijk zit hij er wel het dichtste bij. Hij heeft de voornaam goed en dat blijkt al heel wat te zijn. Conleth Hill (Lord Varys) probeert het niet eens.

Interviews met de cast over seizoen 8

De cast is behoorlijk emotioneel en geschokt over het einde van ‘Game of Thrones’. Na de onthullingen van Kit Harington (Jon Snow), Maisie Williams (Arya Stark), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) en Sophie Turner (Sansa Stark) willen we maar één ding: de tijd vooruitspoelen naar de laatste aflevering, waarin we eindelijk te zien krijgen hoe het allemaal afloopt.

Enne … Op welk ‘Game of Thrones’-personage lijk jij het meest?

Bron: Froot

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Hilarisch: ‘Game of Thrones’-cast spelt Daenerys Targaryen
Sluiten