Thomas
Thomas Entertainment 2 dec 2019

Daisy Ridley rapt op epische wijze het verhaal van alle ‘Star Wars’-films

Eind dit jaar verschijnt ‘Star Wars: The Rise of the Skywalker’ en komt er een einde aan een van de langstlopende verhalen in de filmgeschiedenis. En dus zijn de acteurs weer bezig aan de bijbehorende promotours. Meestal blijft het bij een paar interviews, maar gelukkig weet Jimmy Fallon altijd een paar leuke extra’s te verzinnen, zoals deze. 

Daisy Ridley heeft veel te danken aan ‘Star Wars: The Force Awakens’. Voorheen was ze een nobele onbekende, nu kent iedereen haar. Met haar fantastische acteerprestaties, accent en ontwapenende lach veroverde ze vele harten en blijkbaar kan ze ook nog eens een aardig potje rappen.

Daisy Ridley steelt de show

Na het interview over de film kroop Ridley samen met Fallon op het podium en terwijl de host platen met visuele ondersteuning omhoog hield, rapte de actrice het verhaal van alle ‘Star Wars’-films bij elkaar. En eerlijk is eerlijk: dat doet ze steengoed. De video hieronder spreekt voor zich.

We gokken dat ze in ‘Star Wars: The Rise of the Skywalker’ niet gaat rappen, maar dat ontdekken we pas op 18 december, wanneer de film ook in de Vlaamse bioscoopzalen begint te lopen.

‘The Mandalorian’

Triest omdat er een einde komt aan dit tijdperk? Er staat gelukkig nog heel wat moois op de planning voor ‘Star Wars’-fans, te beginnen met ‘The Mandalorian’ op Disney+. Baby Yoda verovert – net als Daisy Ridley – alle harten.

Ook leuk:

Complex

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Daisy Ridley rapt op epische wijze het verhaal van alle ‘Star Wars’-films
Sluiten