Jan
Jan Entertainment 21 jun 2019

Baas! Bond-acteur Daniel Craig blijft ondanks operatie doorbeuken in de fitness

Elke zichzelf respecterende acteur bereidt zich optimaal voor op de rol die hij moet spelen. Het moet er uiteraard wel realistisch uitzien op het witte doek en Daniel Craig weet dat als geen ander. Een klein ongeval tijdens eerdere opnames mag dus geen belemmering zijn. Zeker niet voor James Bond.

Na een ongeval op de set werd Daniel Craig geopereerd, maar van een rustig herstel is geen sprake. Inmiddels heeft de acteur zijn intensieve training hervat en werkt hij tussen de filmopnames door aan zijn conditie.

Daniel Craig moet afzien

De gevolgen van het ongeluk op de set zijn wel zichtbaar. Zo moet hij een speciale laars dragen om zijn blessure te laten genezen. Het weerhoudt hem er niet van om de sportschool in Pinewood Studios te bezoeken. Een momentopname van de acteur die aan het trainen was, werd vastgelegd en gedeeld via het officiƫle 007-Instagram-account.

View this post on Instagram

#007 Daniel Craig hitting the gym hard @pinewoodstudios, prepping for shooting next week! #Bond25 šŸ“·@gregwilliamsphotography

A post shared by James Bond 007 (@007) on

‘Bond 25’ is de vijfde Bondfilm waarin Daniel Craig de rol van 007 op zich neemt. Vergis je echter niet, de training die Craig ondergaat is niet voor beginners. In 2015, toen ‘Spectre’ werd uitgebracht, lijstteĀ Men’s Health het trainingsschema op dat Craig volgde.

Het volledige programma omvat diverse trainingen voor de knieƫn, verzwaarde step-ups, pull-ups, helling push-ups, tricep dips, bankdrukken in diverse posities, deadlifts met rechte benen, hamstring-oefeningen, laterale verhogingen en schouderophogingen. Straffe gast die het hem nadoet.

De nieuwste Bond-film komt in 2020

‘Bond 25’ speelt zich in ieder geval deels af in Jamaica, waar 007 geniet van zijn pensioen, totdat hij wordt gerecruteerd door zijn oude vriend Felix Leiter (Jeffrey Wright). Het doel: een ā€‹ā€‹vermiste wetenschapper opsporen. Naast Daniel Craig zien we ook Ralph Fiennes, Ben Whishaw en Naomie Harris als respectievelijk M, Q en Eve Moneypenny.

Oscar-winnaar Rami Malek neemt de rol van bad guy op zich en de razend knappe Ana de ArmasĀ maakt het helemaal af als Bondgirl. De film zal naar verwachting op 8 april 2020 in de bioscoop te zien zijn.

Manners Belgiƫ is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Baas! Bond-acteur Daniel Craig blijft ondanks operatie doorbeuken in de fitness
Sluiten