Lena
Lena App 28 jul 2019

Dankzij dit gadget hou jij je planten in leven en dat zou elke man moeten kunnen

Op het online financieringsplatform Kickstarter kom je het ene gadget na de andere tegen. Sommige dingen zijn ietwat vreemd – zoals een pocketdrumstel – en anderen zijn dan weer verbazingwekkend slim. Elke week lichten wij een uitvinding toe die bij ons een grote indruk naliet. Deze week: de plantensensor ‘Fyta Beam’.

Hou jij ook van planten maar gaan ze -hoeveel moeite en zorg je er ook insteekt- uiteindelijk toch altijd dood? Dankzij Fyta Beam is dit een probleem uit het verleden.

De sensor

De plantensensor geeft je planten eindelijk een stem. Heeft je plant dorst? Is de grond niet voedzaam genoeg? Is het te warm binnen of heeft de plant meer licht nodig? Dan krijg jij een melding via de app.

App

Met de applicatie kan je meer dan alleen het geluk van je planten meten. Hij vergelijkt namelijk de metingen van jouw planten met hun plant database, zodat jij perfect weet wat je plant nodig heeft. Ook krijg je gedetailleerde informatie over je plant, tips & tricks, tutorials over het verzorgen van planten, enzovoort.

fyta beam

Vaak weg van huis?

Ben jij vaak weg van huis? Dan is de Fyta base iets voor jou. Deze basis connecteert met de verschillende beams via bluetooth, en versterkt het bereik via wifi. Zo kan je ook wanneer je van huis bent je planten in de gaten houden.

Kickstarter

Goal: 50.000 euro

Bereikt: 32.280 euro

Prijs: 30 euro voor één Fyta Beam

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Dankzij dit gadget hou jij je planten in leven en dat zou elke man moeten kunnen
Sluiten